Ja mislim da on trazi nesto poput GTA, 25 for live.. itd.. Pricekaj, sad ce GTA IV.. btw: zna tko datum izlaska GTA IV?
MotoDestination - odredište za vašu motouhvacen na djelu
Izvorno postao prof.Immortalis Ja mislim da on trazi nesto poput GTA, 25 for live.. itd.. Pricekaj, sad ce GTA IV.. btw: zna tko datum izlaska GTA IV? da točno to tražim nešto poput gta , a gta IV neće još doći edit: gta IV dolazi 17.10.2007
Izvorno postao T o m o T da točno to tražim nešto poput gta , a gta IV neće još doći edit: gta IV dolazi 17.10.2007 Da i to samo za PS3, a za komp tek iduće godine.
Zadnji uredio ..::Crocky::.. : 17-05-2007 u 20:57
Izvorno postao ..::Crocky::.. Da i to samo za PS3, a za kopm tek iduće godine. nisam znao
Izvorno postao ..::Crocky::.. Da i to samo za PS3, a za komp tek iduće godine. da nažalost.... nebu prije. prvo za ps3 i xbox2, ali već se piše kako ima bugova za konzole i kolko sam shvatio svi čekaju pc verziju
Izvorno postao prof.Immortalis Ja mislim da on trazi nesto poput GTA, 25 for live.. itd.. Pricekaj, sad ce GTA IV.. btw: zna tko datum izlaska GTA IV? GTA IV? Kolko ja znam San Andreas je GTA V.
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
Izvorno postao Carbon GTA IV? Kolko ja znam San Andreas je GTA V. gta 3 , vice city , san andreas , sve je to treći dio
Pravila foruma
Bookmarks