hehe, dobra... barem se nemam cega sramitisto ko i ona glupost sa imenima simpatija
![]()
Evo, za bolji i uspješniji seksualni život, pomaže:
http://www.yoursexiq.com/questions.php?id=94625
![]()
hehe, dobra... barem se nemam cega sramitisto ko i ona glupost sa imenima simpatija
![]()
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Tomek ajde u ku***..........ajme zahebo me. Ali nema veze, isto se nemam cega sramit......
Zadar je najbolji, Zadar je slavan....!
stara fora, nova budala
jel uživaš u podacima?![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
tommek, ajd c/p sve rezulztate ovdje da se mozemo smijat![]()
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
ako moras bas stavit, neke podatke izbaci![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
jooooooooooj, sad sam dobio ideju da sjebem curu sa time![]()
psss sram te bilo
i ja sam paonego.. zapamti da imam 14 godina
![]()
kakve gluposti...![]()
Moj stari nick je bio: nokman
e tocno to... zato i nisam njoj poslao
jebote, ubio bi se da sexualni zivot ocjeni sa 2![]()
orgasm faking, nekako malo teže ide kod nas muških![]()
Hoće tko da mu objavim rezultate, ima svakakvih. hehe![]()
uf ovo me sitilo na onaj love calculator, dao sam to (tada najboljem) frendu, kao da izračuna koliko ga voli ili koliko ima šanse kod neke 3 ženske, on je napisa jednu što mi je govorio stalno da ju mrzi, ( a bio je u nju zaljubljen nekoliko godina(nesupješno) i mislio sam da je još i nije mi tio priznati), i što je najgore.. moju curu.
totalno sa popizdio tada![]()
Bookmarks