moze bit da ga nije provuko kroz gslide a moze bit da se xs uzje*** tak je imeni bilo stao na 2/344 i nece dalje ,stavio opet i radi ko sisa![]()
For the hoven lands...
main sa r1bc002 mainom a fs sa r1bc002 fsom al eu emea2 i provuci ih korz gslide jer su cid 36
For the hoven lands...
header__DB2010_49_red_291blocks.bin
taj.
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
Nakon par sati samo sam ga debrandao,nema vise T-com smeca al jos uvijek nije
W800![]()
![]()
![]()
hm to valjda znaci da si flasho samo main :S
jer da si flashao i FS bio bi w800.
sta si napravio? da ti znamo pomoc ako treba?
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
nakon pola litre znoja i psovki koje nisu za ovaj forum rijeseno sve
Jos jednom puno hvala Mariu,Xulosu i Spyro-i za svesrdnu podrsku
Ako koji put navratite u KA imate pivu i cevape
THNX![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
np care samo peglaj...
For the hoven lands...
Molim pomoć!
Pokušao promijeniti ikone i kao sve prošlo u redu, hoću upaliti telefon i ništa!!
I sada rekao idem ponovo probati staviti files to upload i piše "brute forcing. this may take some hours", a negdje sam pročitao da to ide brže. Šta sada da radim??? Prekiniti ne smijem?
nemj stavljat ono brute forcing neg onu novu metodu
For the hoven lands...
Ma uključio sam onaj PhoneXS, a ne XS++, pa mi nije to ponudio, a prvo sam to napravio sa XS++ pa se nije htio upaliti!!! Šta će biti ako prekinem pa probam s onim drugim??? Ili da cijeli firmware stavim??
stavi sve ponovo uzmi xs ++ opali main pa fs pa cust pa opet main al ne brute forcing nego ono drugo![]()
For the hoven lands...
Ako stavim samo MAIN jel dovoljno?
pa ak oces samo da ti izgleda ko w800 onda da ak oces da ti se debrandira makun ikone i sve oktkljuca onda nije...
For the hoven lands...
Ma evo, stavio sam samo firmware i proradilo, nema više Ikona, ali ima vodafona, stavljo sam od K750, nisam išao na w800! Možda kasnije budem!
eto... ak budes nest trebo.. sam pitaj tu uvjek ima netko..![]()
@ blizz,most wanted
ugl jel se isplati stavljat display drivere
For the hoven lands...
Ako stavim ovaj Patch move menu to other, šta dobijem s tim???
Koji patch treba staviti da mogu mijenjati ikone u meniju preko my phone explorera
Zadnji uredio imaticx : 14-05-2007 u 18:03
znam da je glupo pitanje ali ja sam početnik šta se tiče mobova ali di ja saznam koji je moj firmware i svi podaci koji mi trebaju
firmware provjeris sa
> * < < * < *
(> - joystick desno, < - joystick lijevo)
iPhone 5s 16 GB
znam da sam početnik ali me zanima kak saznat koji mi je mob firmwire isvi podaci koji mi trebaju ja imam SE k750i i ukupio ga prije tjedan dana vodafone komplet onaj vipov
i da dal ima ko msn da mi da tak da mi to objasni prek msna
molim vas, ineed it!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i da jer nemogu skidat sve kaj mi treba na onom topsony jer nsiam mjesec dana na forumu a nemogu izdržat
prema tome ja imam r1ca021 dal se može na to stavit w800i i zbilja dal ima tko msn da me kontaktira moj je hower007@net.hr molim vas
Edit: imatic
Koristi tipku EDIT ubuduce
Zadnji uredio imaticx : 15-05-2007 u 00:51
EVO NAJBOLJEG DISPLAY DRIVERA:http://rapidshare.com/files/29565705...iver0.dat.html
nemam pojma di sa ga iskopo al the best predobar je display ko u k800!
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
imam ja msn javi se veceras.. vido_1@net.hr
For the hoven lands...
Bookmarks