mobis po novi softver.
Složio sam si na mojoj N80, N80ie i sad iam par problema, nemogu pogledati stanje na racunu, neam screensejver, onoga sa satom nego je samo prazni bjeli zaslon.... i sada me zanima da li je to bug u novom softweru ili nije... ako nije htio bi se vratiti na N80.
mobis po novi softver.
si probao ponovno flashat?
Ovo što je opisano u prvom postu je obilježje posljednje verzije sofvera za N80.
Ili pričekaj novi soft ili daj nekome da je fleša starim.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
5 puta sam vec ponovo fleš sa novim softwerom.
Znaci to je njihova greška a ne moja?
Mob mi je pod garancijom, kupljn je u mobisu al sa ju zgubio, da li oni mogu vidjeti preko seriskod broja moba da li je još pod garancijom?
Za kolko cirka bi mogao izaci novi softwere?
mislim da bi trebalo ipak pricekati novi soft. ja imam istih problema. a koliko sam upucen, vracanje starijeg softa u bb5 telefon rezultira njegovim ubijanjem.
ne znam, mozda u mobisu mogu to napravit....
sto se tice novog softa za n80, bas pratim po forumima, ne zna se jos kada bi mogao biti gotov. nadajmo se brzo.
nece ti htjet stavit verziju starog softwera je oni stavljaju samo novije softwere, inace dosta je riskntno i neku unloker bi ti jedino mogo pomoc s downgrejdanjem.
A ništa, onda cu morati cekati novi... hvala na odgovorima
ja sam imao isti problem i ubacija san stariju verziju softa i sad je sve dobro
ovo su gluposti oko ubijanja nokie![]()
jesi to radio ovako?
http://www.youtube.com/watch?v=iPqNQHEsrz4
ja danas idem po n80 i mislio sam ju odmah upgrade-at u n80ie, sad se bojim da mi se nebi desila stvar ko i kod tebe
Bookmarks