omgIzvorno postao Vertigo
..možda mi se priviđa, al listovi su joj nekako žuti
Mene ne, polica mi je u ravnini sa naslonima za ruke na stolici tako da laktove naslonim i radim, a ruke su u horizontali.Izvorno postao gog
a zašt bi se trebale umarat?
omgIzvorno postao Vertigo
..možda mi se priviđa, al listovi su joj nekako žuti
Mene ne, polica mi je u ravnini sa naslonima za ruke na stolici tako da laktove naslonim i radim, a ruke su u horizontali.Izvorno postao gog
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Negdje sam citao o polozaju ruku za vrijeme koristenja kompjutora. Pa kaze da je najbolje kada zapesce stoji vodoravno te da se tada najmanje umaramo i da smo manje zivcani. Kad sam to vidio nasmijao sam se kao da netko opet izmislja toplu vodu, ali sam se onda i sam uvjerio jer iako imam siber policu za tastaturu i misa ne drzim ih na njoj nego na gornjem dijelu stola i osjecam se odlicno da vise ne mogu stati tipkati tipka tipka tipka tipka tipka... tipk...
@bLd@------kaj je to??? R2D2 ????
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
to ti je samo sirova snaga nis drugo....nije ni podgrijana![]()
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
@ sodom - wtf iz det?
to se koristi u pozi čučanja na tepihu?![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
iza je kauč.. dakle iz stanja nirvane![]()
angels might have been eaten.
Wild Boy: uredno, jednostavno, funkcionalno... cool
Stavio i ja slike...
...hvala...
...inače, mario, i tvoje - jednostavno, čisto i uredno, sviđa mi se![]()
...
domy - svaka čast organizacija mi se sviđa- sve uredno i čisto
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Domy:
zakon... skužil sam da imaš dva kompa, ali jedan bez monitora (?) ...
Taj sa crnim desktop kućištem bez monitora je server, a ovaj s monitorom je workstation na kojem inače sve radim. Tu su osim tog što vidiš i dva laptopa... Onaj krem boje je tada bio na servisu...
Vrlo rado, ali ne mogu, nažalost.LCD monitor je malo stariji (cca četiri godine) pa nema rupe po VESA standardu i ne mislim ga prodavati jer ima predobru sliku (S-IPS matrica). Možda bih na zglobni nosač mogao staviti LCD TV, ali i to je upitno jer TV ima 20-ak kg...
Hvala.![]()
20 kg je lakša kategorija lcd-a tako da tu nećeš imati problema,
onda ćeš moći maknuti onaj rotacioni podložak![]()
Hm, budem onda nešto smislio, ali taj nosač se onda mora šarafiti na stol jer ovaj raspored neću još dugo imati...
takvi nosači su isključivo za zid, postoje varijante sa vertikalnim i horizontalnim pomicanjem kao i nosači koji omogućuju potpuno okretanje i izvlačenje ekrana za 180 stupnjeva, ako planiraš mjenjati raspored onda je bolje sada ništa ne dirati.
Bookmarks