mislim da mozes ali ne vidim poantu posto bi ti to izaslo jaaako skupo a i jaaaako sporo bi bilo
Imam Motorolu SLVR L7, Bluetooth adapter i PC sa internet konekcijom. Mogu se spojiti Motorolom na internet preko PC-a ili se njom mogu spajati na net samo pomocu GPRS?
Oprostite ako vec ima objasnjenje na forumu, jedino sam uspio pronaci upute za spajanje PC-a na net preko mobitela a ja trebam suprotno.
mislim da mozes ali ne vidim poantu posto bi ti to izaslo jaaako skupo a i jaaaako sporo bi bilo
Vjerojatno mislis da se hocu spajati PC-em na internet pomocu GPRS-a. Ne, hocu suprotno. Znam da je GPRS spor i preskup.mislim da mozes ali ne vidim poantu posto bi ti to izaslo jaaako skupo a i jaaaako sporo bi bilo
Hocu koristiti internet konekciju od PC-a za spajanje Motorole na internet - da trosim bandwith od ADSL-a na koji je spojen PC.
z ato ne znam. ali mi objasnni zasto bis to napravio?? en vidim neku poantu
Radim wap aplikaciju, pa je zelim testirati na mobitelu. Ako cu je testirati preko GPRS-a to ce biti skupo.Izvorno postao nero81
posaljes prijatelju da si naso jednu odlicnu wap aplikaciju i da mora probat. i onda samo cekas izvjestaj![]()
ja sam probavao to svojedobno al nažalost nisam uspio i odusto, potrebno je u Bluesoleilu preko PAN network adaptera napraviti prođu s IPjem, bilo je nešto i na stranim forumima i ne sjećam se, sa symbianima je to puno jednostavnije mislim. Potraži po forumu, bilo je nešto govora o tome i ovdje.
mislim da nije moguće... Bilo je već riječi o tome...
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
Imam jedan problem ne znam da li je moguće i kako napraviti vezu sa internetom preko Bluetooth molim vas pojasnite mi malo.Imam motorolu l6 i kako bih ja bih preko blututa mogao koristiti internet na komp preko gprs-a.Instalirao sam si neki program i sada mi se dodalo u internetskim mjestima Bluetooth DUN Connection.Kada dva puta kliknem na nju trži me nekakvo korisničko ime i password a čudan mi je broj koji poziva *99***1#.Možete li mi to objasnit. Nema veze što je spora veza.![]()
![]()
![]()
Ima vec objasnjeno... Najjednostavnije je instalirati Motorola Phone Tools i jednostavno odaberes konekciju sa mobom bluetooth i kada se sve starta imas na desnoj strani programa razne stvari, multimedia, phonebook... internet. Odaberes konekciju koja je vec konfigurirana na mobu, jer MPT cita sa moba i upravlja mobitelom. Za konfiguraciju preko kompa bez MPT-a trebas nazvati sluzbu a korisnike i imas jos jednu postavku u modemu u rublici "advanced" pod nesta kao "special komand".
Najbrze ti je sa MPT...
povratak motoroli :)
Bookmarks