Brzina za flatmax je ona koju odaberes kod t-coma. 1Mbit/s je 79 kn.
za tehnička pitanja o usluzi imamo ovu temu:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=34858
Realno, koliko se god ja trudio nisam mogao skinuti vise od 15gb mjesecno preko flat min paketa. Iako je vecina mog downloada bila preko p2p i torrenata nisam ni mogao ocekivati vise...
Dakle nekih 15gb bi me moglo zadovoljiti, ali opet, nije fer sto je ista cijena...
Jedna stvar mi nikako nije jasna, kako su se bas sad odlucili ukinuti flat min uslugu kada je nedavno T-HT smanjio cijene linkova na internet... Sta nisu kuplili jos linkova, povecali propusnost vlastite mreze i zadrzali uslugu?
Meni se cini da je ovo bilo planirano unaprijed od strane Optima Telekoma cisto da privuku korisnike, ne vjerujem da su bili toliko blesavi da nisu racunali na zagusenje... Njihova racunica je bila privuci sta vise korisnika, drzati uslugu neko vrijeme te ju ukinuti i ponuditi novu u nadi da ce vecina preci s postojece na novu...
Ljudi moji ovo je frustrirajuce, meni nije dostupan ni Iskon duo, ni Metronet, ni kabelska ni nista osim T-coma, a mojoj baki niti stotinjak metara dalje je sve dostupno... A moze se rec da san u centru Splita (Bacvice).![]()
![]()
![]()
na flatmax-u rapidshare ide full brzina, torrent isto samo zavisi koliko je ekipe spojeno meni je ok!![]()
Bookmarks