Za mene je trenutno najbolji program FExploler....
Do sada me dobro sluzio valjda ce i sada ...![]()
Koji vam je najbolji file manager na vasem S60 3rd uređaju? Ja sam probao do sada tri i zaustavio sam se na ovom trecem (X-plore) koji ima sve sto pravi manager mora imati.
A prva dva su bila Ybrowser i Fexplorer. Mogu posluziti "na silu", ali definitvo gutaju prasinu iza X-plore managera koji je od nove 1.02 verzije postao jos bolji jer se mu moze mijenjati i velicina GUI fonta. Sistemske foldere i datoteke ne mozete mijenjati (kao za sad u nijednom drugom file manageru), ali je zato brz, pametan, podrzava rad s arhivama, ima integrirani preglednik slika i teksta, podrzava hotkey-se na zeljene direktorije, ima jednostavan pristup datotekama unutar Messaging inboxa i jos hrpu toga.
Na kraju jedan mali tip za one koji traze "open with" opciju, a ne mogu je naci; odite na: Menu -> Tools -> File Associations. Ovdje sad prvo ubacujete ekstenziju koju zelite (jpg, avi, mp3, swf...) pa onda program sa kojim zelite da taj određeni tip datoteke bude povezan.
"Captain, could I play some jazz?"
"Make it soul, No. 1"
Za mene je trenutno najbolji program FExploler....
Do sada me dobro sluzio valjda ce i sada ...![]()
A da li si uopce isprobao X-plore? Ako nisi - probaj, i vjeruj mi da bus odusevljen. Ja sam pred par godina koristio FEX na N7610, i bio je medju najboljima (uz FileMan aplikaciju), ali u ovim novim vremenima je (sto se mene tice) izgubio bitku. Uostalom, ima jos vremena da ga poprave![]()
"Make it soul, No. 1"
Pa bas bum sada onda probal...
Imas ovdje za skinuti najnoviju verziju i ne zaboravi, ako ti se svidi soft onda ga i kupi da potaknemo autore za nastavak razvoja ovako divnih aplikacija![]()
"Make it soul, No. 1"
kaj si ju ti kupio?
Radje cu crack pricekati
Iza linka kojeg sam ti dao u prijasnjem postu nalazi se full verzija programa, a na tebi ja da li ces platiti, ili ces siriti balkanizaciju
A sto se tice da li sam ja to platio ili ne; pa necemo valjda o tome - znas da i decki u plavome prate ovaj forum..... i skidaju stvari s DotSis.a kao i svi mi ostali![]()
"Make it soul, No. 1"
Zamolio bih sve članove foruma (ovaj put mislim konkretno na Mrcinu i marina) da se liše bespotrebnih ispada i postova!
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Oprosti![]()
No sto se tice toga...Nikako nebi dao pare za crack makar me hvatali..
Uvjek sam bio neki sitni kriminalac....
ja sam sasvim zadovoljan sa x-plore. ima sve kaj moze zatrebati![]()
evo jedna usporedba na ovu temu...
http://www.mobile-review.com/article...-symb-en.shtml
Jer se može otključat x-plore
Da, bez problema. Ja koristim X-plore trenutno, jer mi se ne da svako malo skidati novu verziju FExolorera, pa ju potpisivati bla bla...
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
AciveFile je isto ok.
A jel ima mozda neki manager koji vidi "shared" foldere na PC-u? Onaj nokijin media server je njesra.. Trebao bih nesto da preko WLAN-a pristupam multimedijskom sadrzaju na PC-u.
"Make it soul, No. 1"
X-plore je meni isto dobar, odlican.![]()
Bookmarks