I sony i SE ti uzimaju sandisk, tak da nemaš beda s memory stickovima. ne znam da je itko imo s bilo kakvim memory stickom problema. jer sony baš i ne daje prava proizvodnje takvih komponenti bilo kome.
kupio sam si k610i prije tjedan dana i skontao si sad uzet odmah karticu od 1gb i slusalice, pa sam htio pitat par pitanja(sorry ak su elementarna,al ne kuzim se u te stvari). da li se isplati dat 100kn (otprilike) vise za sony orginal stick ili sandisk prolazi? i kolko dodju i kakve mi se isplati uzet slusalice(a i gdje je to najpovoljnije) a da nisu totalno smece ili pak druga krajnost(nije bas da imam viska novaca)? eto hvala na odgovorima...
I sony i SE ti uzimaju sandisk, tak da nemaš beda s memory stickovima. ne znam da je itko imo s bilo kakvim memory stickom problema. jer sony baš i ne daje prava proizvodnje takvih komponenti bilo kome.
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Ali moraš pazit da Bude Micro M2
pazi samo da bude M2, a najpovoljnije u Zg-u ti je u Feniks kompjuteru na ravnicama
ja sam u svome dobija karticu od 64mb sony original i zamjenija sa sandisk od 512mb i mobitel radi bez problema. a kada je mater uzela isti samo crveni dobila je od sandisk 64mb. Samo pazi da bude M2
kad već spominjete M2, jel ide u K610 kakav drugi??
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
kupio pred par dana u feniksu od 1 Gb karticu i radi mi na k750 savršeno, al nije sand stick već neki LEXAR, bila je jucer kod frenda u k610 i isto savršeno radi a i napunjena je na nekih 80%. slušalice imaš one walkmanove za nekih 250 - 300 kn a one malo slabije potraži u EM-u na peščenici
samo M2 ti ide u k610i
Nema osobe koje se ja bojim,
osim dragog Boga, jer je razlog što postojim
ja dosad kupio vec nekoliko kartica, dosad nikad sony, uvijek ove losije i nikad problema
![]()
znam da treba M2, nisam bas tolko neukal hvala na odgovorima,nisam bio siguran da li ok rade te sandiskove i ocito da je sve ok.daj recite jel se isplati uzet neke jeftinije slusalice i kolko to dodje, malo mi puno sad dat 250kn jos i za to...ono, jel ima nesto do 100kn i jel valja to sta? hvala
joj skinite bateriju s moba i pročitajte šta piše iza na etiketi...
made in china...
pa sad ti reci šta je loše...
Seriously?
a koliko dođe 1GB u tom Feniksu
c/p sa Nabava net
Memorijska kartica Memory Stick SanDisk 1GB MICRO M2, sa adapterom 248kn Optimum računala
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Naj, najjeftinije je vjerovali ili ne u Ipercoop-u...
SanDisk 1GB M2 kartica za 200,xx Kn....
SanDisk 512 MB M2 kartica 140,xx Kn...
(ja svoju 1GB M2 na istom mjestu prije 15-tak dana platio 260 Kn)
Jučer slučajno pogledao cijene i šokirao se...
Ne...
Normalna cijena...
P.S. U paketu se dobije i MS ProDuo adapter...
ipercoop king cross ili mercatone?
edit: sory vidim osijek, ko zna jesu i tu u "trendu" s osijekom, mada bi trebali bit...![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Trebala bi biti ista cijena i u osječkom i u oba zagrebačka Ipercoop-a...
Inače, akcijski letci su uvijek isti za sve njihove trgovine u HR...
(1xOS; 1xST; 2xZG)
ja sam naša sluše za 70kn a oriđiđi za 160kn
We Don't Believe In Heaven Cause We Live In Hell
ja sam gledao prije 2 dana i cijene su bile tako povoljne, jedini bed je sto je rasprodano naravno...a jel zna netko gdje mogu naci slusalice (u osijeku)?
Jučer sam pogledao stanje u Ipercoopu (OS), bilo je još samo:
SanDisk 512 MB M2 kartica 140,xx Kn...
Ali biti će opet i veća...
Dobar sam s ljudima tamo pa pitah, tako da kome treba,
samo neka s vremena na vrijeme
prošeta i pogleda...
Bookmarks