Vec ima 2 threada o novim windowsima.
Razvijan pod kodnim imenom Crossbow, novi OS nudi podršku za HTML u e-mailu, poboljšanu sigurnost (uključujući enkripciju i za memorijske kartice), podršku za Windows Live te integrirani VoIP protokol, namijenjen budućoj upotrebi. Najavljena je i potpuna kompatibilnost s Windows Mobile 5 aplikacijama dok bi se podrška za nove formate Officea 2007 trebala pojaviti oko ljeta.
Došlo je do promjene i u nazivu, Pocket PC Phone Edition (za uređaje sa touchscreenom) sada postaje Windows Mobile Professional dok Smartphone Edition (za uređaje s klasičnim ekranom) mijenja naziv u Windows Mobile Standard. Treća verzija, Windows Mobile Classic, namijenjena je PDA uređajima bez komunikacijskih mogućnosti.
Prvi uređaji s ovim OS-om se očekuju na proljeće, a šira zastupljenost u drugoj polovici ove godine.
izvor: VIP
Vec ima 2 threada o novim windowsima.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ajde kad vec imamo i ovaj thread, evo jedan review namjenjen poslovnim korisnicima..
56K Warning: Evo jedan interview sa Microsoft's Windows Mobile group product managerom i kratka prezentacija promjena u sustavu..
Video se nalazi pri dnu stranice..
Moje mishljenje je da se upgrejd definitivno isplati.. Sad jos samo fali Flash 7.0 !!!
Zaista ne vidim čemu toliko uzbuđenje oko toga novoga OS-a.
Nagledao sam se review-a i testova...stvarno ne kužim.
Ima već neko vrijeme da je moguđe upgrade-ati Vario na WM6...tko zna, možda i budem kasnije ali trenutno mi je WM5 toliko optimiziran da se WM6 može sakriti.
A i vi se ljudi palite stvarno malo previše na "kikiriki"
Bolji jest OS, ali nemojmo pretjerivati
Tri threada na istu temu...dajte malo razmislite
NHF
bude wm6 podrzavao magician?
Jest da promjene nisu velike, ali su zbilja vrijedne upgrejda i korak su vise od windows mobile 5..
Taj ROM od Varia se pojavio prije nego je sluzbeno izasao WM6, tak da bi ja pricekao malo dok se pojavi jos koji ROM nakon sluzbenog izlaska.
Nazalost na Hermesu jos nis skuzili kako fleshat unsigned romove, tak da jos nema ni cooked ROMova, a ni WM6 ROM
Master_Slave, za magiciana nema ni WM5 ROM, a nece biti ni WM6..
Negooo... Kakav je to windows update sistem sto su stavili u WM6 ? Sta to znaci da ce se WM6 moci updejtat preko neta bez fleshanja ROM-a ???![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Bookmarks