trgovao "Sodo`m" na drugi put.....ko uvijek sve preporuke![]()
p.s. isto ak sam bio"banan"![]()
![]()
trgovao "Sodo`m" na drugi put.....ko uvijek sve preporuke![]()
p.s. isto ak sam bio"banan"![]()
![]()
Moj stari nick je bio: nokman
i jos jednom...trgovao ovaj cas sa "HOC`om" ...decku stvarno vise nego 5....kupio od njega monitor.....dofurao mi do doma...nosio do vrata...i cak jos nesto poklonio.....ey...stvarno forumas sa stazem![]()
![]()
Moj stari nick je bio: nokman
trgovo sa članom nokman,sve 5 više nego konkretno
p.s.
hvala na pohvalama
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
trgovo sa članom bubAmeZhivot sve preporuke lik je car![]()
...FORCA FIUME...
trgovao sa tomekom, sve prošlo kak treba!
trgovala sa imaticomsvaka pohvala...
istrpio mene i moje neiscrpne poruke![]()
sve radi kako treba...![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
eto, takoder sve 5 sa tutlekomglavno da graficka radi
![]()
iPhone 5s 16 GB
trgovao sa članom "zweitakt" sve prošlo kak treba, moje preporuke
Jučer sam poslovo sa forumašem Don Dumbuška i moram stvarno sve pohvaliti više nego korektno i još smo usput malo popričali o mobitelima i ženama i dobro se nasmijali.
Danas sam poslovao sa forumašem AutoXpert i također sve više nego korektno i još smo popričali o mobitelima i čovjek me još ljepo dovezao s motorom do doma. HVALA !!!
Prije sam još poslova s nekim forumašima i bilo je korektno i dobro.
...............
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
moje pohvale idu također kolegi Don Dumbuška-i,
korektan, točan čovosvakako osoba s kojom valja poslovati!
Jučer trgovao, sa članom Gocznet...
Stvarno svaka preporuka. 8/5...
Još si je čovjek uzeo vremena da mi objasni neke stvari kod same kupovine a i kasnije...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Trgovao jucher s chlanom vatrogasac,platio u sichi,al nadam se da je sve na brojusve preporuke
![]()
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
Trzio sa Qwasiem po drugi put... sve u najboljem redu![]()
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
Zaboravih skoro...
Sve preporuke za clana duggi. Mali nesporazum oko dogovorenog mjesta, ali covjek odmah sredio stvar, odradili trgovinu u 5 minuta kako se samo moze napraviti s ljudima koji kazu kako uistinu i jest stanje telefona.
Sve 5.
syzygy i ja uspjesno odtrgovali svoje jest da nam je trebalo malo duze ali smo se na kraju uspjeli razmjenit![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Trgovao sa Yo!Gurth, ocjena 5/5!!
Sve je tak kak je rekao s mobom, pricekao me par dana... U principu smo obojica isli na povjerenje jer je on poslao mob sat vremena prije nego sam platio a ja sam opet platio prije nego mi je stigao mob i sve proslo u najboljem redu, sve preporuke!
Takoder jucer neplanski obavio trgovinu s nokmanom i isto sve 5!
trgovao s clanom -TOT- ... sve 5, hvala na linkovima, ak cu trebat nes cu te kontaktirat jos na pm,jer slabo kuzim sve to,al zanimljiva stvarcica...![]()
bio nekad oglas...
Trgovao sa članom SODOM,sve je prošlo ok,našli se u roku 2 minute!
Moje preporuke.
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
Bookmarks