uskoro (do Bozica) ce izaci novi firmware za W810 u kojemu ce biti rijeseni i problem sa losom kvalitetom zvuka (znaci puno bolji zvuk), mega bass biti popravljen i ostale greske ce biti ispravljene
posto je sa zadnjim firmwareom R4EA031 bilo problema, tj. "nestao" je Mega Bass, greska je ispravljena. Nije izasla nova verzija firmwarea, nego su samo fileovi modificirani. Kad upalite SEUS i kaze vam da imate zadnju verziju, idite na "Svejedno nastaviti" i vratit ce vam se Mega Bass
iPhone 5s 16 GB
uskoro (do Bozica) ce izaci novi firmware za W810 u kojemu ce biti rijeseni i problem sa losom kvalitetom zvuka (znaci puno bolji zvuk), mega bass biti popravljen i ostale greske ce biti ispravljene
iPhone 5s 16 GB
To se samo meni cini ili SE izbacije firmware update da ispravi marginalne greske uvodeci par novih?
zanima me dali se mobiteli prodavaju s najnovijim firmwareom , ili se prodavaju s istim . npr neko kupi mob u 7 mjesecu , neko sada , i imaju li ti mobovi isti firmware ?
Ovisi kad su proizvedeni. Obicno se stavlja zadnji dostupan firmware na mob. Dakle isti model star dva dana ili godinu dana nema isti sof gore.
hvala na odgovoruIzvorno postao Rain Man
![]()
imatic kaj novog firmwarea jos nema? Nekaj si prico da ce biti do bozica?!![]()
tak je pisalo, ali nema jos nista. kad izade, znat cete![]()
iPhone 5s 16 GB
ftp://ftp.se-universe.com/sonyericsson_files/
Na ovom linku sto ste ga stavili vec u nekoj drugoj temi, vidim da u listi za W810 stoji R4ED001. To mi nekako po logici izgleda novije od svima poznate zadnje verzije R4EA031. Jeli to moguce? Na Wotanserveru se R4EA031 izdava kao zadnji. Ili se varam pa je taj R4ED001 neki stariji?
Update: Zajeb, nista, moja greska, to je samo FS, ne firmware, sad sam malo bolje pogledao.
užas, užas...imam w810i brandiran. pokušavao sam s programom Phone-XS V2.01 Beta provjeriti
o kojoj je verziji riječ. Izgasim mob, izvadim karticu i sim i memorijsku, držim c
prištekam kabel i onda spektakl..........open faild.please, sve ljude dobre volje neka pomažu savjetom kako, štotnx
ne pokušavam flešati mob samo otkriti CID i koja je red ili brown.... i ne ide...mob se ne spaja s XS++
Zadnji uredio zappa : 09-05-2007 u 19:42
Koji je najnoviji firmware za W810i?
riješio! preko SEUSA stigli su i driveri tnx!
kakav je ovaj sony erricson update service?
ja kada pokusam s njim w810 da nadogradim pise da ima vec najnoviji softwer, je li se s njim moze pouzdano updatovati ili ima neki bolji softwer koji se na drugi nacin moze ubaciti?
Jel imas mozda brandirani mob (Vodafone, T-Mobile, ...)?
Novije verzije za brandirani firmware rijetko izlaze...
Sto se tice boljeg softwarea, sumnjam. Obicno se W software stavlja na ostale serije, a ne obrnuto.
izašao novi firmware za W810i R4EK001_cid49
top sony ga ima a wotanserver još ne i samo fs za ameriku,našeg još nema
W810i_ MAIN_GENERIC_HN_RED49.mbn
W810i_FS_AMERICA_2.RED49.fbn
isprobao sam novi firmware,pošto je fs america 2 nemam hrvatskog ali stavio naš custom i mob radi odlično,kamera je 4.5,mega bass možda za sitnicu bolji(al možda)java 6.5,znači nikakvih velikih pomaka u odnosu na raniju verziju
ništa novo,flešao ga natrag na R4EA031
Zadnji uredio MASVA : 09-06-2007 u 22:57
Mi6 Black
Bookmarks