w610 se ne moze moddat jer nema tog programa koji ga moze flashat,mozda sa DaVinci-jem al on se placa
Imam K750@W800 ali sam vec 4-5puta mijenja joystick i onda sam se odlucia kupiti K550. Problem je u tome sto je zvuk na w610 ultra tih za razliku od W800. Oci su mi se tresle na w800 od bassa sa obicnim i onim walkman slusalicama. E sad . Kako to srediti. Pokusavam naci drivere za FAR w610 pa sam mislio samo ubaciti audio drivere sa W800 na W610 . Dali bi to islo ? ako ne ima koji moddani firmware na netu ali da je zvuk jaci? Pomozite jer ce me to natjerati na 6 mjenjanje joysticka. Inace mobitel je strava sam po sebi.
Primia na znanje opomenu![]()
w610 se ne moze moddat jer nema tog programa koji ga moze flashat,mozda sa DaVinci-jem al on se placa
Zadnji uredio Most Wanted : 07-05-2007 u 22:29
Kao sto iz naslova vidis nisam njega kupia nego K550 ali sam ga moda u W610.
zakon i ja bi tojel se moze taj driver promjenit bez da se mjenja soft? mene taj zvucnik , i zvuk u sluskama fakat jako zivcira.
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
@Most Wanted
my box
@malena
da, ali to sad pokusavam napraviti
ajde i ja sam pokusni kunić ako šta otkrijete...
samo mene više zanima kako k550i flashnut u w610i... ima na youtubu lik kako je to napravio no konj neće odgovorit na pm
i jel se da k550i spojit na far?
Seriously?
e pa to i mene muci. Kako k550 spojit na FAR
meni ne ide baš
izgleda da je to cid49
Seriously?
pitanje..eto da znam...iam neke drivere za zvuk...s čim(program ofkorz),kako(postupak),gdje se stavljaju ti driveri...i ide li to uopće na k810 ili moram čekat :S
Bookmarks