ja didi za rođendan uzeo panasonic 1100
ja sam danas ujurtro otiso kupit onaj Quadro DECT-4440i i mogu reci da sam prezadovoljan, jos me doso tocno 298 za keš![]()
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
ja didi za rođendan uzeo panasonic 1100
Seriously?
Ma najbolje ti je uzeti Siemens dectove....
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
da ne otvaram novi topic
kaj mislite o Skype DECT telefon SK9151E - K-HR 2 u 1
Zaslon: 1.5" 65.000 k+C51olor LCD (128x128 pixela), Prikaz dolaznog poziva: do 20 poziva (sa vremenom i datumom poziva), Skype funkcija: Podržava Skype i normalne PSTN pozive, prihvat Skype kontakt liste, Grafički Skype interface, Memorija imenika: 100, Stišavanje mikrofona, Handsfree, Tonsko i pulsno biranje, Vrsta zvona: 9 polifonskih melodija, Baterije: 2x AAA (1,2 V 750 mA), Razgovor: 8 sati, Standby: 100 sati, Domet unutarnji: 50 m, Domet vanjski :300 m, Hrvatski jezik
Garancija 12 mjeseci,
![]()
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
pa čuj ako budeš koristio skype za razgovore i za normalne razgovore unutra lokalne mreže onda se isplati jedino ako koristiš obje funkcije a ako misliš koristit za lokalne pozive i nešto malo skype onda če ti igrat ulogu cijena,ako nije skup ja bih ga prvi uzeo,ovako mi se čini da je ok samo cijena (sve ispod 250kn za taj uređaj prolazi jel ti se neisplati uzet za veču cijenu jer ako gledaš da te normalni dect teleon košta negdje između 150-200 kn (metro) i telefon za skype nekih 50kn ili još bolje samo obične slušalice sa mikrofon 30kn - 80kn (sve ovisi o kavlitet))
a što se tiče glavne teme ja sam prezadovoljan ja imam siemens gigaset a200 platio ga 300kn i radi ok za te novce samo mi fali osvjetljenje tipkovnice i bio bi zakon,a i još je dobar je stvarno ima velike tipke i velika slova se prikazuju na ekranu (za nekog tko slabo vidi super)
Zadnji uredio Hoc : 04-05-2007 u 08:55
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
Ja imam panasonic star oko 13 godina, onaj crni s antenom od pedlja...![]()
Ima i sekretaricu i speakerphone, osvjetljenje tipkovnice, a baterija drzi i po mjesec dana bez da primirise bazi![]()
I tocno se sijecam cijene; 2800 kn![]()
![]()
preporučujem philipsa...
Do sada sam uvijek imao Panasonic bežične telefona od toga 2 decta i sve 5 !! Peporučujem ! Dobro je da imaju osvijetljen display i tipkovnicu, a i tajnica dobro dođe ...
Nije ovo za mene ...
Bookmarks