Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 10 od 10
    Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Note 3, c905
    Operater
    Vip, bonbon
    Bodovi
    14.018
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

pitanje u vezi pda/ppc-a- cemu zapravo?/zasto?/dal da uzmem(koji)?

pozdrav...
    eto imam pitanja u ovom dijelu foruma o pda i ostalom..
    malo se zazelio jednog touchscreen-a pa si razmisljam dal da uzmem nesto...
    jos od kad imao p900, koristio ga ko drugi mobitel, al ga prodao jer mi je bio vrlo ruzan, nemoguc za pisat poruke, i jedino za sto mi je sluzio bio je sah, i to predobar, touchscreen šah(bas je gust igrat)..
    ovak, sad ako bi uzeo tako nesto, prvenstveno bi mi sluzilo za pregledavanje slika, znaci slikam s digitalcem i stavim neke slike gore pa me zanima dal je ekran dobar za lijep pregled slika..
    al razmisljam o necem dosta jeftinijem, recimo dell axim5 il tak nes, ili mozda mda compact ak bi ga koristio umjesto k750 kao drugi mobitel al se premisljam, jer ipak dosta poruka saljem s k750 i za to mi je prvenstveno namjenjen taj mob(free sms vip)pa neznam kolko je moguce s tog compacta pisat poruke(i baterija, na k750 traje oko 4dana uz blago-umjereno koristenje,dal na ovima traje 2dana-il dan?)..pa koj mi preporucate u tom pogledu?
    sad zanima me za sto vi inace koristite svoje ppc,pda i to...
    na internet jedino sigurno necu ic jer mrzim taj mobilni internet, neki dan kupim bon, i na k800 u đepu kliknem gumb i skuzim nakon nekog vremena skinuto oko 50tak kn na internetu-to mi se vise puta znalo desit-drek...

tak da prvenstveno kao neki mini foto-album bi koristio(ako slike ne bi bile zrnate il nesto mozda?!), mozda ako je moguce ubacit šah ko onaj na p900(mozda i ir remote)..i dalje, ne pada mi napamet za sto jos korisno mogu koristit taj pda il ppc?(a da nije vezano uz internet) , imao sam mpx200 i sviđao mi se program tcpmp za muziku i spotove..pa vidis,moze se onda i film neki pogledat, sjecam se na mpx sam na putu za moreno gledao "ludi provod po europi"...
    bio nekad oglas...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    HTC Advantage
    Operater
    VIP, T-mobile, Tele2
    Godina
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dell Axim svakako ima izvrsnu sliku i sve sto pozelis mozes napraviti na njemu. Ne vidim razlog zasto bi ti slika bila zrnata, cak je i za gledanje filmova super uređaj. Jedini je problem sto ga negdje moras ugrabiti preko oglasnika. Mislim kako ti se sad jedan prodaje za 950 kn.

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Note 3, c905
    Operater
    Vip, bonbon
    Bodovi
    14.018
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa neznam,reza ekrana s obzirom na velicinu pa sam se zapitao...znaci slika ce bit kristalna ko kad gledam na kompu,no citao sam reviewse kazu da se mogu obrisat podaci iz toga kad se baterija isprazni i da se ne smije ispraznit-jel to istina?! i kolko vidim ovo nema bt jel?
    sta je onda bolje dell axim x5 il mda compact? ti preporucas dell-a jel?kolko baterija traje i cini mi se da je bt manjak al eto zato je cijena jeftinija..ima li ugrađen neki pregledac slika prek cijelog ekrana?
    Zadnji uredio dubrava : 07-05-2007 u 11:40
    bio nekad oglas...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    HTC Advantage
    Operater
    VIP, T-mobile, Tele2
    Godina
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dubrava Pregledaj post
    pa neznam,reza ekrana s obzirom na velicinu pa sam se zapitao...znaci slika ce bit kristalna ko kad gledam na kompu,no citao sam reviewse kazu da se mogu obrisat podaci iz toga kad se baterija isprazni i da se ne smije ispraznit-jel to istina?! i kolko vidim ovo nema bt jel?
    sta je onda bolje dell axim x5 il mda compact? ti preporucas dell-a jel?kolko baterija traje i cini mi se da je bt manjak al eto zato je cijena jeftinija..ima li ugrađen neki pregledac slika prek cijelog ekrana?
    Sve ovisi za koliko para zelis proci, svi PDA ti imaju dobre ekrane, neki manje, neki vise, uglavnom je mozda problem kod kuta gledanja ili kod jakog sunca, isto je pitanje ako zelis da ti bude prvi GSM uređaj. Ja na svom MDA Vario mogu dosta brzo napisati SMS poruke bilo preko tipkovnice ili preko ekrana.

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Note 3, c905
    Operater
    Vip, bonbon
    Bodovi
    14.018
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao schoofter Pregledaj post
    Sve ovisi za koliko para zelis proci, svi PDA ti imaju dobre ekrane, neki manje, neki vise, uglavnom je mozda problem kod kuta gledanja ili kod jakog sunca, isto je pitanje ako zelis da ti bude prvi GSM uređaj. Ja na svom MDA Vario mogu dosta brzo napisati SMS poruke bilo preko tipkovnice ili preko ekrana.
    varia ne bi ..preskup mi je za to sta bi ja koristio, mislio prije mjenjat k800 za njega al se predomislio..ma ne bi da mi bude ni drugi mobitel kamoli prvi, ipak je mobitel mobitel(tu mi je prvenstvena brzina, brzina pisanja poruka i razgovori) razmisljao o mda compactu kao drugom mobu al mislim da je mozda bolje uzet nesto sa strane, makar bi me jeftinije doslo da prodam k750 i nadodam za compact nego da kupujem jos i della-al eto dosadno mi je pa bi se ubacio opet u touchscreen sah,mini foto-album imao kraj sebe io ktakve stvari..
    sad baterija jel izdrzi to dan il dva? jer se mora gasit uređaj il moze sto mi izgleda realno imat ga stalno ukljuceno, jer kakav je to planer ako nije ukljucen.. i ovaj dell nema bt jel? znaci nista od prebacivanja slika prek moba,nego moram prek kompa...
    naravno nije mu interesu nijedan skuplji uređaj jer imam zanimljivij stvari za skupljat..
    bio nekad oglas...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    Qtek S200
    Operater
    T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Compact ti je super ak ga mislis koristit kao PDA,manji ti je od della i usput je i mobitel.Ima ti brz procesor (416mhz) tako da radi stvarno jako dobro.Baterija ti izdrzi ako koristis i mobitel i pda 2 dana..Jedino sto kad ga ne koristis iskljucis ekran radi stednje baterija a uredjaj radi..

Pravi forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Nokia N97
    Operater
    VIP
    Bodovi
    12.433
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.433, Nivo: 26
    Bodovi: 12.433, Nivo: 26
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imam ja MDA Compact....Isto tako imam dosta slika s kompa pa ih pregledavam na njemu,vjeruj,lijepo sam se iznenadio kada sam prvi put stavio slike na njega,stvarno su lijepe i ostre,ako na kompu,a PDA je mal,kao mob i to mu je plus,jos ima i velik display i brz proc....Kao sto je Gocznet rekao... ...

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Note 3, c905
    Operater
    Vip, bonbon
    Bodovi
    14.018
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da,no jedino sto mu je mal display..2.8'' samo jel? pa fotic mi ima 2.5'', a mozda uzmem onaj canon od 3'' pa bi imo manji preglednik slika nego sto je na fotinu... dell je 3.5'' jel al sto je je, dosta je velik uređaj, nema bt, al je i jeftiniji...opet se dvoumim uzimat ista il ne, koja je razlika između tih 2002, 2003 windowsa ili 05? svi preferiraju sto noviju verziju, zbog vise programa ili? da,jako mi se sviđa gledam malo po forumu koje skinove stavljali ljudi na compact, netko je stavio kao desktop na windowsima s kompa, samo podaina i ikone- predobro izgleda, jel se moze to i na dell-a stavit?i jel ima neku mogucnost zakljucavanja datoteka,npr slike-ko na mobitelima..
    Zadnji uredio dubrava : 07-05-2007 u 23:47
    bio nekad oglas...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    HTC Advantage
    Operater
    VIP, T-mobile, Tele2
    Godina
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uz program Wisbar mozes na bilo kom PPC uređaju to napraviti, naravno sto imas noviji sistem to imas vise programa za njega, ovisi koji te program zanima, neki podrzavaju i 2002. Ako ti je mali ekran mozes probati i neki HP Pda, neki stariji modeli se nadju jeftinije

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Note 3, c905
    Operater
    Vip, bonbon
    Bodovi
    14.018
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hvala jos me nesto zanima..mogu li se zakljucat datoteke na njima, recimo slike,video? i kako je pisat poruke na mda compactu, baterija mu drzi 2 dana uz normalno koristenje? a posto bi koristio kao free sms, pa bi trebo i poruke pisat pa me zanima jel moguce to(prstima se tipka jel,olovkom mi zvuci presporo)i kolko brzo ide? p900 sam imo na kratko i nije mi bas izgledalo lako tipkanje jer sam se gustao olovkom i pisao slova ha,al ja bi ipak tipkao po ekranu..
    bio nekad oglas...

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove