ljudi, ja bih imao jednu molbu u vezi iGO-a:
budući nisam baš najupućeniji po pitanju pda-ova i navigacijskih programčića a pogotovo u žongliranju raznim fileovima koji bi se trebali podudarati a da bi određena verzija funkcionirala eto ja sam došao na ideju da zamolim nekoga od vas kome to neće predstavljati problem da posloži na jednom mjestu sve potrebno (linkove) da bi aktualna verzija iGO-a funkcionirala...
nisam ovo zamolio iz čiste lijenosti nego što sam sit instaliranja i deinstaliranja i resetiranja uređaja da bih zaključio kako opet imam krivu ili nevažeću licencu, mape koje se ne podudaraju i sve ostale probleme koje sam doživio, jelinače, još uvijek koristim staru verziju koju sam u paketu skinuo sa isohunta (iGO full) a sa kojom još nema nekih mapa (sicg npr) te sa kojom nemogu koristiti neke dodatke poput pozicija radara etc...
hvala unaprijed

Odgovori uz citat
inače, još uvijek koristim staru verziju koju sam u paketu skinuo sa isohunta (iGO full) a sa kojom još nema nekih mapa (sicg npr) te sa kojom nemogu koristiti neke dodatke poput pozicija radara etc...
i tada sam koristio Tom Tom navigaciju.
mozda koristim neku drugu veriju iGo-a pa nece prihvatiti,inace skinuo sam ga preko torrenta
na ovu stranicu

Bookmarks