Jel ti se mozda smocio, meni je k700 nako sto je bio 2min na kisi izgubio svjetlost za stalno na ekranu i tipkovnici....
Imam problem sa osvijetljenjem ekrana i tipkovnice na se k750i!
Pojacao sam svijetlost na 100% i opet je full slabo, znali netko u cemu je problem?
red bull je zakon!!!!!!!!!!!!!
BALKAN-MEDIA
Jel ti se mozda smocio, meni je k700 nako sto je bio 2min na kisi izgubio svjetlost za stalno na ekranu i tipkovnici....
Jest, bio je okisnuo par puta, znaci mozda je zbog toga.
BALKAN-MEDIA
Ili je mozda dotrajao i trebalo bi ga zamjeniti?
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Imam ga negdje oko godinu dana, pa bili se uopce isplatilo mijenati ekran?
BALKAN-MEDIA
Pa dobro, ne moras nuzno mjenjati ekran jer ti je to malo skupo, ako ti je dosadio mob vec, savjet-->promjeniti mob....![]()
Ja sam k700 prodao, ne znam sta je bilo s njim. Raspitaj se malo po servisima.
sumnjam da nakon godine dana ekran moze dotrajati.prije ce biti da je zbog vlage riknuo.
Uff kako da ga i prodam ako se slabo vidi na njemu?
BALKAN-MEDIA
Na ovo sam mislio ali sam se krivo izrazio....
Prodaj ga nekome kad bude suncan dan, u podne kad je najjace sunce i to na otvorenome( ni slucajno u hladu) jer ce mu sunce pičiti u ekran i nece nista skuziti....![]()
Ili jednostavno kazi kupcu za postojecu manu i spuszi cijenu....![]()
P.S. ja sam za ovu drugu varijantu.... :-)
steta sto ti se to desilo sa mobom... i ja imam svoj K750i vec godinu i par mjeseci i presretan sam sa njime... ima sve kaj mi treba i iskreno receno ne isplati ti se popravljat taj ekran radije ga prodaj pa kupi novi K750i prodaj ga sto bolje reci koja mu je mana i to je to pa skupi malo kesha i kupi novi![]()
Tu ti je vjerojatno oksidirao konektor ekrana ili flat na samom ekranu...pokušaj rastaviti mobitel i vidit ima li oksidacije.Ako nisi siguran kako ga rastaviti onda ga odnesi u servis(ili potraži na netu neki tutorial).Inače cijena ekrana u mom servisu je 350 kn(originalni)!Što se tiče oksidacije tu su ti cijene od 40 kn pa do neisplativosti...ovosi koliko je matična oštećena...
To je kvalitetan uređaj i šteta je da ge ne popraviš.
Ovih dana nosim mobitel na servis pa vam javim sta je kvar.
Hvala na pomoci![]()
BALKAN-MEDIA
Bookmarks