virusi ???
Molim vas, pomoć. Laptop mi ne želi u posljednje vrijeme otvoriti nijedan ni .exe ni .zip fajl.
Za svaki napiše nekakav Error. Error launching installer, Header corruped...
Što da se tu radi? Molim vas samo ne totalni restart jer imam dosta važnih programa s kojima ne znam što ni gdje bih.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
virusi ???
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
probaj napraviti dodatnu particiju tako da tamo prebacis sve te podatke koji ti trebaju...i onda ponovno instaliraj windowse, s time da formatiras samo C: particiju (odnosno onu na kojoj su ti windowsi...)...poddaci na onoj drugoj particiji ce ti ostati a imat ces frisko instalirane prozore![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Prečešljao sam komp s Xsoft-spyjem i našao mi je samo 3 fajla kao Moderate risk.
Mislim da nema virusa jer bi se valjda to ogledalo i na druge funkcije kompjutora, a nemam problema s brzinom, zamrzavanjem...
Skinuo sam nivi Zip manager-neće ga pokrenuti, Novi ICQ-ne želi ga pokrenuti, Nokia sw upgrader-ne želi ga pokrenuti...
Igra li uloga to što skidam preko FF, pa on to primarno sprema u svoj Download prozorčić...? Bi li možda bilo bolje programe skinuti s Internet Explorerom?
U Mobisu!
...to ne bi trebalo imati nikakve veze...očito ti nešto blokira pokretanje...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Što je zasluženo na kompu za pokretanje aplikacija? Možda malo glupo pitanje...
U Mobisu!
daj reci kakve koje .exe nemreš pokrenut? sve ili samo neke? koje?
probaj napravit novi user account pa tamo probaj.
Napisao sam koje. Nokia.exe ili sl. (skinuto s Nokijinih stranica), isto i GPS Nokia.exe, ICQ.exe, a kod zip fajlova mi se događa, ne da on neće otvoriti, nego kad otvori, pokazuje da nema ništa u zip fajlu.
E, također sam pokušao skinuti novi WinZip.exe, ali ga neće pokrenuti (javlja nekakav error), pa me strah deinstalirati stari WinZip da ne ostanem bez ičega.
U Mobisu!
Nadam se da kod tebe nije slučaj kao i kod mene... Jednom prilikom sam pokupio virus ili nešto sl. i nisam mogao pokrenuti nijedan .exe file. Baš ništa.. Nije imalo smisla stavljati antivirus i čistiti, jer zapravo nebi mogao niš ni očistiti. Morao sam formatirat c: i d: (nikome nebi poželjeo ništa slično)
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Evo sam otvorio novi user account.
Javim kad isprobam.
U Mobisu!
Kao što je več rećeno..zakaj ne koristiš winrar...zip je "1942."
Ugl..ne vjerujem da je problem u windowsima. To su sve .exe i zip fajlovi skinuti s neta "as is"?
Pokreni neku instalaciju ili zip s cd-a (bug pcplay...bilo kaj). Da nemreš pokretati .exe, nebi nit mogo uć u windowse. Skini, npr, ovaj .exe pa probaj: winamp
Ugl, eror kod exe-a i sheban zip - nisu skinuti do kraja. Problem je kod downloada: si probo s više browsera/managera skidat?
Evo na novom accountu mi skida .exe fajlove.
Stalno me pita da odaberem modem i hoće na staru Dial-up vezu, ali ipak koristi ADSL.
Nemojte se ljutiti ljudi, fakat mi kompjutori ne idu baš niti imam interes za proučavati razne programe. Meni je najbitnije da kad kliknem-radi i to je to.
U Mobisu!
aj sad probaj na starom accountu skinuti neki exe, sa više browsera (ie, ff, opera itd).
Btw, proučavanje i učenje počinje od trenutka kad klikneš i...neradi![]()
Error launching installer-to mi javlja na starome accountu.
@Vertigo, skinuo sam ono što si stavio u link. Winamp.
Što sada?
U Mobisu!
Kaže veličina 1.43
Da, sad sam na starome accountu i ne želi pokrenuti .exe file.
Javlja ovu poruku što napisah u postu poviše.
U Mobisu!
daj malo života lol
1.43...dal kraj toga piše točno 1.505.808
onda, dal taj fajl na novom accountu radi il ne??
Znači, nekaj je na kompu kaj se pokreče na tvom accountu, mallware, probaj druge antiviruse, antispy ( evido, nod32 itd).
Ili, ak ti se ne da zezat, kopiraj sve dokumente iz starog u novi acc, pa koristi novi..makar, i s migracijom ima zezancije![]()
Hvala na pomoći, ali ne mogu pokrenuti nijedan .exe na starom accountu.
Tako ne mogu skinuti ni antispyware.![]()
U Mobisu!
skini na novom![]()
Vidio sam da je AVG prebacio na novi account. Sada, mogu li se lakše prebacivati između accountova ili svaki put moram restartati komp?
Da pokušam s opcijom-vratiti na neki datum (restore). Bi li imalo smisla?
U Mobisu!
ne moras restartat komp...onda na start...log off...i onda ili log off ili switch user...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
nisam vidio ovu temu prije, promaklo mi....moby s tobom uvjek neki problemi
ovako probaj;
prvo - plati pivo vertu, čovjek je zaslužio
drugo - isključi "system restore/vračanje sustava" opciju, pa je ponovo uključi (stavi kvačicu, apply, pričekaj malo, ponovo makni kvačicu, apply, ok)
trece - restartaj avion
cetvrto - instaliraj "Spybot - Search & Destroy" i obavezno updateaj prije prvog skeniranja
peto - pobi gamad
šesto - restartaj komp
sedmo - trgni jednu ljutu jer "sad il nikad"
osmo - javi rezultate tu....
deveto - kupi novi miš i tipkovnicu![]()
Bookmarks