potrazi u linkovima, bio je netko trazio origigi soft, a ne nadjes potrazi na modmymoto.com
i fali ti T u naslovu
flasiro sam je i odjedanput mob kad je fash&backup zavrsio svoje nece da se upali iz bootloadera
moze neka pomoc i jos jel ko ima onaj original softver od v360v
Zadnji uredio Inovator : 26-04-2007 u 20:23
potrazi u linkovima, bio je netko trazio origigi soft, a ne nadjes potrazi na modmymoto.com
i fali ti T u naslovu
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
TP pa onda flash sa monsterom. Radit će. Ako si imao npr. AER ili ABR softver onda opet moraš stavit isti. Odnosno poslije TP i nije bitno, ali ako ti je radilo...stavi opet.
Pozdrav!!!
Zadnji uredio merlin10 : 29-04-2007 u 21:21
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
probaj flashati sa RSD lite-om
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
jel moze ko najednostavniji put da se tp napravi gledo sam video ali to ne dolazi u obzir
evo probo sam sa RSD lite-om i eror mi pokazuje
15:27:53, April 26, 2007
Line: 1536
ERROR: Phone[0000]: Error sending RAM download for bootloader. Device API Error: 0xE0020083 Address: 0x3FC8000 Command: ADDR
File: Y:\test_dev_usb\flash\code\flashdll\PST_FP_FlashTh read.cpp
Device ID: 0
Line: 3728
ERROR: Phone[0000]: Flash failed.
File: Y:\test_dev_usb\flash\code\flashdll\PST_FP_FlashTh read.cpp
Line: 347
ERROR: Flash failure: Phone[0000]: Error sending RAM download for bootloader. Device API Error: 0xE0020083 Address: 0x3FC8000 Command: ADDR (Error Code: e0020083),
Detailed Error Details: Direction of the Error=2000, Command Value=200000, Code Group Number=257
File: Y:\test_dev_usb\flash\code\flashdll\FlashHdlr.cpp
E prijatelju moj, bez Test Pointa mislim da nećeš napraviti ništa. Možda ako ti netko od frendova ima koji box......inače zaboravi. Napravi TP i onda flashaj, praktički bilo kojim monsterom... Ako ne znaš rastavit V360 sutra će na www.motodestination.com biti detaljni tutorijal, pa svrati.Tko zna možda ga ubacim i još danas.
Pozdrav!!!
jel me mozete tocno reci rjesenje koje je na MotoDestinationu
Istina, kad sam flasho prijateljevu v360, zeznuo sam nešto u samom postupku. Mobitel se više nije palio ni u bootloaderu niti je onako zasvjetlio. Uštekao u kompjuter, otvorio P2k 3.9 easy tools krekanu verziju i Repair PDS zone sa baterijom vani, stavio ponovo bateriju unutra, flasho ga u istom programu sa MP i radi! E, sad za ovaj postupak nisam baš siguran kako je točno išao (zaboravi čovjek!), ali vjerujem da ćeš sve sa P2k 3.9 uspjet riješit i bez TP-a, samo se treba malo oznojit!![]()
Evo Probo sAm Sve I Opet Ništa![]()
Što to SVE znaci? jesi bio na motodestination i pratio tutor? Ako jesi i nije uspjelo mozda je to zato jer ti je baterija prazna, daj ju nekom da ti je napuni pa probaj![]()
Npunjena je jucer sam je doneo
EVO USPJEH uz pomoc gogs-a napravio sam mob a postupak je bio uzeti P2K_Easy_Tool_v39_cracked i neki flas ja sam uzeo YuetMod_v3.2_V360_yuetblog.blogspot.com i uspio radio sam i tp i sve sam pokusavo ali je ovo jedino uspjelo.
daj samo da netko stavi tu link za originalni software za V360v
Mess with best,die like a rest!!!
neznam za vodafone soft ali originalni soft od v360 (bez ono "v" na kraju) imas na modmymoto pod downloads->phone files->v360->flashes ili monsterpacs
![]()
Evo upravo sam zeznio prijatelju v360v.
Išao sam je otključat. po uputstvima za unlock v360 bez tp-a. Već sam to par puta radio bez problema i sad odjednom mobitel neće upalit.
Flashao sam raznim monsterpackovima ali ništa ne pomaže.
Ima li tko kakvo rješenje?
Samo ne TP...![]()
Zadnji uredio Stype : 16-05-2007 u 18:39
Premature optimization is the root of all evil :-P
Ovo sam pokušao ali mi javlja...
Processing input file:
Processed 7 codegroups
Connecting to phone ...
Connected to: 'Motorola Flash'
Connected OK
Sending RAM loader ...
RAM loader loaded OK
Erase flash...
ERROR: FLASHCMD invalid command response
Error sending ERASE command.
ERROR: Flashing failed
Premature optimization is the root of all evil :-P
pa zas ne bi opet probao unlock bez tp-a i mozda ti se slozi
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
Čemu unlock. Nek samo odradi onaj dio repare PDS.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
vjerovatno je do pds-a ali ukoliko mora radit pds repair neg si odmah napravi unlock budući da mu je usput a ima i dobar tutorijal![]()
|\/|0T0r0La
Bookmarks