Sto bi to znacilo jeftino? Dvije tisuce kuna, tisucu?
Ne treba mi internet, povezivanje, izgled i sl..
Treba mi nesto da nije vecih dimenzija od npr male skolske biljeznice i da na tome mogu koristiti excell 4 sata u komadu bez punjenja.
Sto bi to znacilo jeftino? Dvije tisuce kuna, tisucu?
sto jeftinije to bolje
onda uzmi MDA Vario.. on je jeftin..
Slažem se, nece se naci nista jeftinije od toga a uređaj sigurno moze cetiri sata u komadu raditi u excelu, sto je jos bolje ima i program mathematica za njega
Novo ili rabljeno? U svakom slucaju bilo koji PDA ce ti biti dovoljan, jer svaki moze pokretati office datoteke. Kolege su predlozili MDA Vario koji je mozda overkill i o njemu razmisli tek ako ti se PPC/PDA svidi i zelis neki jaci uredaj.
Ovako pogledaj po oglasnicima i bilo koji uredaj koji je u dobrom stanju i nije prestar.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Bilo sto sa ekranom u boji![]()
Da ali tesko je traziti kad covjek niti nije siguran koji model mora uzeti
Ne treba mi NISTA osim excella, niti me zanima. Ustvari program kojeg mi treba vrtiti se zove Statistica 6.0 i vrlo je slican excellu. Dakle nije bitno dal mi se svidja, niti dodatne opcieje za samo 100 kn vise
A kako se krecu cijene za taj MDA i dal ima koji jeftniji koji to moze. Opet napominjem da ce mu jedina svrjha biti da 4 sata tjedno vrti Excell odnosno statistica 6.0 program![]()
Sad pitanje je vrti li PPC taj program Statistica ili je to neki program sa PC-a?
Sto je to PPC?
Statistica 6.0 je program jako slican excellu samo ima jos dodatne statisticke opcije. Evo tu je: http://www.statsoft.com/
Excell mi nije dovoljan ali sam ga naveo jer su vrlo slicni i s excellom mogu otvarati statistica-ine fileove i obrnuto.
Excel nije problem ali Pocket PC sigurno nece moci pokrenuti Statisticu ako je pisana samo za PC Windowse
Daj reci koliko bi najvise novaca bio spreman izdvojit pa ce mo ti preporucit nesta..
Koliko vidim, Statistica ne postoji za PPC, a Excel moze pokrenuti bas SVAKI PDA koji postoji.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Svaki PDA naravno nema u sebi klasicne windoze tako da je potrebna posebna verzija programa
Bookmarks