ja bi ti preporućio E50 , n72 ima loš ekran
Koji mob uzet?
Kamera ne igra (gotovo) nikakvu ulogu pošto ni na jednom ne valja - aj da je neka s af-om i >3mp
Veličina i kvaliteta ekrana dosta veliku
Dimenzije isto tako, al opet dajem prednost ekranu
Pikanje stylusom me ne oduševljava previše, a još se ekran haba a foliju bome ne mislim keljit
Nekako mi ko pobjednik izlazi E50. Bio bi M600, ali sam čitao da ima koma softver i tipkovnicu. Inače idealan mob bi mi bila N73, ali je nema u Tele2 ponudi, a ovako za nju nemam novca![]()
ja bi ti preporućio E50 , n72 ima loš ekran
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Po svemu što si gore napisao, preporučio bi ti E50...
Ima kakvu takvu kameru (istina, lošiju nego N72), ima bolji displey od N72, po dimenzijam je manji i lakši, E50 ima i infracrveno...
što se tiče baterije, tu su negdje...
Inače, po meni bi pobjednik u usporedbi bio M600, zbog touch-screen_a...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ja bi najrađe uzeo m600, skroz dobar, a kažu da nije bugovit soft, a jedino se malo treba naučiti na tipkovnicu..
ja bi uzeo m600 ima odlican display,soft nije toliko bugovit a i novi u ducanima dode 2000kn
glupa usporedba...m600 za 3 koplja ispred....ako kamera ne igra ulogu..
tipkovnica je naj koju sam do sad koristio,a da je soft koma,to piše onaj tko ga nema ili ima neku prvu ili testnu verziju...
m600 i e50 su ispred.N72 izbaci iz ove usporedbe.
M600. Pikanje stylusom je zakon. Mozes i prstima.Opcenito mi je TS zakon. A foliju uzmes Brando za 80kn i zalijepi se sama i ne znas da je gore. I soft je sasvim OK.
ja na svom nemam foliju i sve mi je 5,a pikanje na ovakvom softu i mob je mrak..brzo se navikneš pa nemraš bez toga..ja se znam čopiti da tipkam prstima po lcd zaslonu od laptopa![]()
Znam kako je - do pred koji mjesec sam imao P910, brat ima P900, a stari Varia. N72 sam i ja u startu izbacio, al pošto je ima u Tele2 ponudi...
Da bi uzeo M600, trebao bi uzeti neki mob na pretplatu (tele), te ga mijenjat za njega, ili prodat pa kupit. Isto me ispadne i sa N73 samo malo skuplje, pa mislim da ću na kraju uzeti E50, te kasnije mijenjati uz nadoplatu za n73.
Ja ti kao vijerni fan nokie savjetujem E50 koju imam i sam i presretan sam s mobom, izrada je mrak zbog te metalne maske. Ubiti po meni najbolji mobitel od navedeni po kriteriju uloženo-dobiveno.
I ja imam E50, i kao sto rece X2, dobro su ga napravili, slozili, metalno kućiste je dobro. I mob je meni taman velicine, niti premali, niti preveliki.
Ako ga mislis uzimat kod Tele2, nemoj prekasno, prica se da ti mobiteli nece vise dolazit u Tele2, a vecina trgovina je svoje zalihe prodala. Ja sam zvao jedno 6 ducana, našao sam u Importaneu negdje di nisam znao da ima mobitel shop(nije Ramadi), i u Karlovcu, tamo sam ga i kupio.
Od ova tri mobitela bi otpao N72, dalje biras sam.
Uzeo E50, and I'm loving it
Dal se puni preko USB-a?
E da, iz Karlovca sam i tu ga ima u 2 trgovine. Prvo sam ga trebao uzet u jednoj pa su me poslali u drugu jer su imali prblema s netom
Koji mob ima veci ekran, N72 ili E50???
EDIT: Jel je u tele2 ponudi E50 sa kamerom ili bez, jer gledo sam na mobilnomsvetu tamo imaju dva izdanja te nokije???
dolaziti će e50 u tele2 ne brini...čvrsta info...
I moja bi preporuka bila e50.. Mislim da bih ga čak i ja mogao zeti..
I frapiralo me kako je m600 pala cijena već!
za nokiu E50 a ak više voliš se onda M600
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
najvise ih ima za 320*240 na dotsisu
Najbolja stvar kod E50 su izdržljivost baterije i prilično brz softver. Uz sve to vjerovatno je jedan od najlakših i najmanjih symbiana na tržištu. Kolega mi ima N72 i primjerice, display je mnogo slabiji zbog rezolucije, dosta je veća, a i daje dojam jeftinoće zbog crne plastike, naspram metalnih dijelova na E50.
Bookmarks