takoder nista ne dolazi vise
meni je sve radilo normalno do danas...sad mi više ne dolaze obavijesti na mail.![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
takoder nista ne dolazi vise
iPhone 5s 16 GB
nazire li se ikakvo rješenje za problem ne dolaženja instant obavijesti za PM-ove i nove postove na mail?![]()
.
Izgleda da za sada ništa, meni već mjesec dana ne radi ništa, moram svako malo posjećivati inbox kad očekujem neku PM ili kad želim vidjeti da li ima odgovora u nekoj temi koju pratim. Pomalo već iritantno.
meni ne radi tjedan i nešto i pomalo me iritira, jer nekad dobijem važan PM, a blage nemam
Probao sam stavit @vip.hr adresu nazad ali ne dolaze pa se kao trenutno najbolje rješenje pokazalo:
u Gmailu postaviti preusmjerenje svih mailova na vip.hr adresu i postavljanje gmail.com adrese za e-mail ovdje na forumu i sad mi sve dolazi uredno.
Navedene se greske rijesavaju postupno.
Obicno se ovakvi problemi generiraju kada clan mijenja podatke u profilu, pogotovo se ovo odnosi na mijenjanje E-mail adrese.
Jos informacija o ovome pogledajte ovdje:
http://www.cafe.mobil.hr/showthread....d=1#post573815
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Eh,da, taj e-mail, ali ja nisam uopće do sada mijenjao e-mail. Otkad sam se registrirao na forum, hvala bogu već skoro godinu dana, e-mail je isti bio. Tek kada sam neki dan pročitao da se problem može riješiti postavljanjem g-maila za e-mail adresu, onda sam to i učinio. Neznam zašto mi te instant obavijesti nisu dolazile unazad mjesec i pol dana??? Tek jučer kada sam vratio sa g-maila na stari mail, sve odjednom proradilo, a kako, nemam pojma. Bitno je sad da sve radi i da se opet ne poremeti.
u nedjelju sam sredio problem koji je bio sa slanjem mejlova, sada je sve ok![]()
Ajd fala ti na učinjenom, bilo je i vrijeme!
meni stvar ne radi već neko vrijeme, a mail je na gmailu.
Meni se to događali ali sam u spam folderu oznacio sve od Cafe-a i kliknuo na Not spam i sad lijepo dolaze na mail u Inbox sa obavijesti u tray-u!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
trik za gmail - dodajte pošiljatelja u adresar, tako ga gmail neće označavati ko spam..
dakle, u spam folderu nađete te obavijesti od foruma, otvorite tu poruku i gore desno u izborniku ima opcija 'add sender to address book' il kak se već zove, to kliknete i svaka poruka od foruma će vam stići, tj. neće biti označena kao spam.
opet su prestale dolaziti instant obavijesti. prije 2 dana je forum bio nedostupan, ali se nakon nekoliko sati vratio. međutim, od tada mi više ve dolaze obavijesti.
ima li još netko taj problem?
.
također neprimam obavjest
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
provjeravam sto je s mejlovima, javim se uskoro
edit: sredjena je stvar s mejlovima, svi mejlovi koji nisu poslani se upravo salju ili su vec poslani
Zadnji uredio joker : 24-11-2007 u 19:30
izgleda da opet sve radi!![]()
.
Svim korisnicima koji su mi poslali PM oko problema sa proslijedjivanjem mailova...problem je rijesen i sada stvar funkcionira besprijekorno.
Oni koji su mijenjali registracijske e-mail adrese pa im forum nije generirao e-mailove potvrde registracije novih e-mail adresa...ja sam taj dio odradio rucno i sada su vam nickovi ponovno aktivni, sa novo navedenim e-mail adresama.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks