evo ga- novi look i knock-out![]()
evo ga- novi look i knock-out![]()
Ubio bih sve u ovoj prostoriji za kap piva! - Homer Simpson
Aleluja-dobro su se sjetili
aj nek mi neko stavi link za te postavke
edit: nasla
jui zakonradi
![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Meni Ne Radi -ja Ih Zovem Kaže Ona Ponekad Treba 24 Sata
Piše na stranicama da u nekim slučajevima treba do 24 sata da se usluga ativira. Isto tako treba isključiti i ponovno uključiti telefon.
Sada će sigurno T mobile odgovoriti sa pojačanom reklamom za 7 simpa ti&ja brojeva za 25 kuna.Stvarno genijalno!!!
Mislim da sada stvarno nema nikakvog razloga da onaj ko želi jeftino razgovarati ne predje na tele 2.
Ne razumijem samo zašto su ostavili švalersku tarifu.Ne vidim nikakvu prednost pred knock out tarifom.
baš če mo vidjet oćeli išta sutra bit
pogledajte tele2 stranicu nova i cakli se![]()
Seriously?
ovo je vrlo lijepi pomak u cijenama!![]()
treba pitat one iz tele2 oče li staviti ovdje reklamu za knock out
Jel skinuo netko koju igru?? Dajte recite koje su dobre, da iskoristim ovo besplatno sta imam![]()
S one strane ulice stanuju djevojčice kojima, kojima miriše koža...
U Zadru ima aktivnog GPRS signala, ali još se ne može pristupiti na internet ni poslati MMS. Javite se ako je nekto iz zadra da li je njemu isto ili...?
Eto, novost je i to da Tele2 sada ima 400.000 korisnika
Pa ovo je veličanstveno! Svi postojeći blabla-ši mogu poslati poruku na 888 sadržaja Knockout i imaju aktiviranu tarifu.
Bokte, sada je doslovno najjeftinije imati Tele2 broj jer, ako izuzmemo poslovne ponude vipa i TM-a, najjeftinije pričati. Pa jeftiniji su od onoga što konkurentske mreže nude kao opciju "unutar mreže".
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
konacno gprs!
jucer mi se na mobitelu pojavio gprs signal ali mislio sam da je to neka... greska... i sad mi dodje poruka da posaljem DA ako zelim mobilni internet.
jupiiiii!
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ja od jutra vec surfam bez problema .jedino kod MMS-a jos steka.da je bar znati koliko je ogranicenje velicine MMS-a.
Ne kužim čemu toliko veselje za taj mobilni internet. 2 čune za 100 kb jeste tri puta manje nego kod ostalih, ali je opet previše.
Mislim, mogli su uvest neku razumnu tarifu poput w'n'w, pa bi onda to bilo za radovanje....
ja nisam ni znao kolko kosta ja samo surfamups
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bookmarks