Znaći od početka ugovora pa 4 mj...jel tako??
a tarifa mu je promijenjena u isto vrijeme kad je potpisao novi ugovor-je tako je,ali sam bio još pod starim ugovorom...
to mi nije jasno...--ja sam potpisao ugovor prije na 2 god. tarifa 60,jel tako??je...
onda ga odlučio produžiti,tj. novi ugovor na 2 god napraviti-sa time da ću u novom ugovoru preći na tarifu 150..i to mi je žena rekla: vi od 1.4 imate tarifu 150...
ja reko dobro...i sad meni dođe već račun za 3 mj. tarifa 150,ja reko zabrijao sam već mi je novi ugovor krenuo i sad ja u ovom mj. potrošim onih dodatnih 150kn namjerno zvao sve i svašta,da bi ispalo da mi je ugovor tek od 4. mj krenuo i da tek u ovom mj. imam pravo na to..i sad ću bzv 400kn dati za raćun..
e sad,kada mogu preći na nižu tarifu??od prvog raćuna tarife 150 ili novog ugovora..??
uglavnom žena za šalterom me sjebala i rekla mi je krivu inf...mamu joj...-zato što sam ja nakon što sam potpisao ugovor odma aktivirao +club bodove u zamjenu za 100kn više na raćunu..hehe-pogađate potrošio sam bodove,kune nisam,jer nisam znao da će mi tarifa 150doći...![]()

Odgovori uz citat

Bookmarks