Ma sa tim blesavim PC suiteom stalno neki problemi,ja preporučujem Mobiledit! ili ako nećeš ništa po imeniku radit onda je više nego dovoljan i MobiMB.
Dakle, nemogu nikako povezat nokiu 6610 sa kompom, imam kabel DKU 5, instalira sam suite 6.81 i instaliran mi je kabel na COM 4 i kad ga podesim u nokia menageru na COM 4 opet ga komp ne moze pronaci?
P.S.
Ne razumin sta mu znaci kad stavim connect cable 'make sure that your phone is not locked', nerazumin u tom pogledu da nebude zakljucan, sta on smatra da bude 'zakljucan'
Ma sa tim blesavim PC suiteom stalno neki problemi,ja preporučujem Mobiledit! ili ako nećeš ništa po imeniku radit onda je više nego dovoljan i MobiMB.
Nisam siguran, ali možda ti prolific driveri nisu dobri.. Taj DKU5 je serijski kabel spojen na USB, isti problem sam imao i sa siemensom M55 (USB kabel) jer su driveri bili krivi/loši/nešto-treće.
Također bi ti preporučio MobiMB.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
A dobija sam CD sa driverima za kabel, al u uputama za PCSUITE stoji da ako se koristi verzija PcSuite-a veca od 5.1 (bubuam sad napamet) da ne treba nikakve posebne drivere instalirat a ja sam instalira PcSuite 6 i neku verziju. Aj kad skinem MobiMB javim jesam li uspijo. Moram negdi u nekoga ga skinit jer doma koristim Dial up vezu a MobiMB ima 20MB.
E jel mozda znate koji kabel ide za nokiu 6070, evo gledam na nokia.com.hr pa nema nista, tj nemogu pronac za tj mob???
kabel je original nokijin?
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Majko mila,kakvih 20MB,MOBILedit ima skoro 20MB.
MobiMB ima 1,nešto MB
Code:http://rapidshare.com/files/29257978/MobiMB_v3.4.0.0.rar
Jako teško se mogu naći ažurne informacije na nokia.com.hr pa je bolje otići na europe.nokia.com ili čak:
Za 6070 koristi CA-42 ili neki kineski klon kabel te oznake.Nazovite Nokia Care službu za korisnike na broj: 0800 223 080
Radno vrijeme: pon-pet 9-18 h.
Pozivi su besplatni.
Ja imam klonirani CA-42 i čak 6610i radi s njim,provjereno.
Ako ne radi iščitavanje u MOBILeditu preko klika na Calendar onda ti je najsigurnije prepisati ručno na list papira,to i ja radim bez obzira na sve backup i slične programe.
Bookmarks