upsss sada sam izgubio okladu.Jer ja kada udjem u gps on mene pita hocu li se spojiti na net...
neam pojma znam samo da se jos ima price o tome koje trebam skuziti![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
da dobro treba se sada igrati s tim....
prvo napises da GPS funkcionira savrseno, a onda pitas kako se spojiti na GPS.
lol
pitanje je da li uopce zna koristiti GPS![]()
![]()
gps nema veze sa operaterom i tocka
ne zahtjeva spajanje na net osim u ekstremnim slucajevima kao sto su traffic report i slicno
zna li ko di ima skinuti novi soft za n95?
Koliko dođe N95 u dočanima???
jos nije u sluzbenoj prodaji u HR.
Evo review na gsmareni:
http://www.gsmarena.com/nokia_n95-review-141.php
E, ovaj podatak me stvarno razočarao;Izvorno postao GSM Arena
Testis unnus, testis nullus!
zadnji komentar je dobar![]()
" Nokia N95 will continue to be the best phone in the world for a while and will thus manage to easily maintain its price."
to bi trebalo znacit da gps nebude radio sa aplikacijama drugih proizvođača,dakle samo nokijina podrška aplikacija
no i ako je tako to je trenutna informacija, sve se može razijat u drugom pravcu...
angels might have been eaten.
samo je pitanje vremena kad ce netko izdat fix, pa ce i druge gps aplikacije moci koristiti gps modul od n95
gotovo sam siguran da ce tako bit
Što, ta N95 opasno izišla u prodaju u EU. Vidim po stranim forumima mi je preporučuju pošto su skužili da sam ovisnik o jakim zvučnicima na mobu. Ali, službeni Mobis je još nema u ponudi.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
nemora znaćiti da će doći fix neki, možda je baš hardware-ski ograničeno..
ja ovaj gps nis nekuzim...Zna neko naci neki guid na hrvatskom o tome?
Neka netko tko ima N95 napiše kakav je blic, da li uopče šta vrijedi u mraku? Na GSM areni su napisali da je jak ali ne kao ksenon flash (na k800 koji je jako dobar). Zanima me kakve su fotke u mraku, sa dva, tri metra? Moze i neka fotka u tim uvjetima...
PREDATOR
To smo i sami mogli zakljuciti da je dobar mob....
No predator
Evo za tebe slike.Slikano jucer u sobi s 2 metra.Predmet slike bi trebao biti onaj kao brod.
Evo slike
Sto se tice trajanja baterije.Sada sa siguronosti mogu reci da traje 1 dan.Slusam muziku svaki dan i zovem po cjele dane...
Samo jos da mi je znat kako ovaj gps ...jooj
Thanks za sliku, osvjetljenje je bolje od drugih Nokia ali se ne moze usporediti sa ksenon blicom na k800.
PREDATOR
Bas me zanima kak ce se razvijat ovo sa GPSom...
Neznam dal je netko koristio Garminov Mobile XT navigaciju !? Taj navigacijski software ne radi sa niti jednim GPS reciverom osim sa original Garmin-ovim koji dobijes uz aplikaciju kad ju kupis, tak da ovo sto GPS ne radi sa drugim aplikacijama me ne cudi uopce i pod velikim je upitnikom dali ce biti neki "FIX" za to.. no zivi bili pa vidili![]()
Bookmarks