Kakav SWF, misliš možda na Shockwave flash?
Ako je to daj uploadaj na net taj fajl pa da probam rastaviti ga na paramparčad![]()
Imam slucaj koji me zivoga jede! Trazim konverter za SWF => PNG ili PNG =Y SWF.
radi se o tome da imam SWF fajl koji u sebi ima shape, u shape se nalazi konvertirana slika ja je nemrem izvuci na 100% ! Prema informacijama sam saznao da se radi o konvertiranju slike koja je u maticnom stanju kao PNG na SWF....
Probao sam sve Dekompilere te pokusavao iz dekompiliranih scriptova neshta saznat ali nulla bodova..
Dali se kuzi ko u konvertiranje slika ili u SWF kodiranje tipo zashitat SWf fajlova te koji su to postupci!
Plzzzzzzzzzz.....need help!
Kakav SWF, misliš možda na Shockwave flash?
Ako je to daj uploadaj na net taj fajl pa da probam rastaviti ga na paramparčad![]()
Evo pa skini pa vidi !
http://rapidshare.com/files/26503284/travel_theme.rar
Ako otvoris onda skidam kapu i skacem sa dizalice 3 Maja !!!
Koji fajl te zanima i u kojem je folderu?
sad nemam vremena za to, evo da ne sjediš prekriženih ruku možeš otvoriti *swf fajl u Internet exploreru i sa "Print Screen" tipkom uhvatiti frame-ove swf filmića i u Photoshopu npr ih editirati i snimiti kao *png fajl. To je onako debilno, ali može poslužiti![]()
probaj ove location_croatiaDay.swf otvorit pokaze crvenu sliku ???
Možeš reći otprilike kaj tražiš? Kaj je na slici?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Na slici bi trebala bit Dubrovnik evo sad cu ti uplodat sekund
mislim da ne mozes to tako otvoriti, ja sam svakako pokusavao i samo izbaci onako neku sliku koja je crvena do pola (manje vise) a ostatak je crni...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Znam zato pitam dali ima neko pojma o tome konverteru
Da bi izvadio Dubrovnik moram sve otvorit u HEX editoru te od slike adresu potrefit pa isjeci pa isjeceno u png spremit ali nishta jer je kompresija u djiru..!!
ajde uploadaj glavni .swf od kojeg si to sve dobio...
After all...
Nema glavnog SWF-a.
Ovaj location_croatiaDay.swf nije normalni swf fajl. Pogledaj *.sfw fajlove u Fonts direktoriju, oni se normalno vide i može se izvući slika bez beda.
Sorry, ovo nadilazi moje moći
pa ako je uploadao ovu sliku sa dubrovnikom vjerojatno ima glavni .swf a to što je na rapidu su samo decompilirani djelovi...
After all...
gore je link...
no..mislim da bi bilo brže lupiti screenshot sa što manje stvari na ekranu. Prek indikatora baterije i signala, te softkeya klonirati more i nebo![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ups! A jesam ćoro.
Nažalost nisam uspio ništa izvući od traženog.
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Narode, probao sam SWF Dekompilerom ali isto nulla bodova, jedino sta sam izvukao su glavni skriptvoi koji su 80% origgi ostalo fali jer kod dekodiranja gube se podatci!
Ipak sam saznao da se radi o kompresiji! Evo primjer otvoris SWF fajl u UltraEdit te ga preimenujes u BIN to jest " location_croatiaDay.bin pa onda ga sa CED-om trazim ali fakat je jebena kompresija ovaku mutaciju nisam vidio jedino shta mogu ucinit je da dubrovnik napravim prozirnim pa ubacim bog zna shta ali to mi nije cilj meni je cilj skontat kompresiju !!!!
Ajmo ljudi ima nas dosta !!!!
Evo prijer: Samsung je upotrijebio novu generaciju ekstenzije IFG ta ekstenzija je ljudima poznata koji su na faksu ucili o kompresiji JPG,BMP,JPG2000 itd.
Evo konverter za IFG autor Pako777:IFG_RAW
U programu imate opciju na Engleskome i Ruskom!!
Evo IFG fajlovi: IFG FAJLOVI
Iz razlicitih pouzdanih informacija radi se o kompresiji te Adobe Flash Lite 2.1 Developer verzija; pokusavao sam doci do te verzije ali nikako lud sam ko kupuuuus..!!!
Refresh !!!!!
Šta još nema ideja, ajmo ljudi bit će roštilja i pive !!!!
Egzotični!
svi ti linkovi sa foruma samsungpro.ru ne rade onima koji nisu logirani
mislim da to dosta odmaže potencijalnim pomagačima![]()
Evo evo sad ću vam to riješit !!!!
IFG_RAW : http://rapidshare.com/files/29051036/IFG_RW.ZIP
IFG Slike od menija: http://rapidshare.com/files/29051325/SummerDreaming.rar
Ali to vam je primjer shta je Samsung upotrijebio, sada je kod SWF fajlova sasvim neshta novo upotrijebio ili možda samo kodiranje ali navodno se radi o kompresiji PNG u SWF ta konpresija postoji navodno samo u PHP-u ali bo nisam PHP freak jer imam dosta toga oko glave da jos dodatno neshta pilim !!
Bookmarks