Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 30 od 30
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Desire
    Operater
    092
    Bodovi
    13.983
    Nivo
    28
    Bodovi: 13.983, Nivo: 28
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao flOorKilla Pregledaj post
    sada i ja poceo imati vece probleme sa maxtv.

zadnji par dana mi se par puta dnevno (po 5,6 puta) a u subotu navecer gotovo svakih 15min, desava da ostanem bez slike a istovremeno se zablokira i adsl konekcija (i nemogu se spojit dok ne izvadim maxtv risiver iz struje!) mislim da dolazi do nekakvog konflikta izmedju maxtv risivera i dsl routera.
    mislio sam danas nazvat sluzbu za korisnike al sad je ok, pa cim opet dodje do tog zovem i citam bukvicu.
    Spremi se više psihički da ne poludiš jer već i sam znaš šta te čeka... Gospodine, pogledajte iza modema, ima jedna tipka pomoću koje se gasi modem, pa ugasite, pričekajte jedno 30-ak sekundi, opet upalite i sada bi sve trebalo radit... ajme, opet sam se naživciro

4umas4life Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    xperia s
    Operater
    TeleZwei
    Godina
    41
    Bodovi
    40.660
    Nivo
    49
    Bodovi: 40.660, Nivo: 49
    Bodovi: 40.660, Nivo: 49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dijan Pregledaj post
    Spremi se više psihički da ne poludiš jer već i sam znaš šta te čeka... Gospodine, pogledajte iza modema, ima jedna tipka pomoću koje se gasi modem, pa ugasite, pričekajte jedno 30-ak sekundi, opet upalite i sada bi sve trebalo radit... ajme, opet sam se naživciro
    pa ja cu njemu rec da to nije rjesenje problema i da trazim zamjenu opreme
    tears stream down your face when you lose something you cannot replace...

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Desire
    Operater
    092
    Bodovi
    13.983
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao flOorKilla Pregledaj post
    pa ja cu njemu rec da to nije rjesenje problema i da trazim zamjenu opreme
    Ma preživio sam svaku moguću pizdariju s njima!!! Kad se nikako nisam mogo spojit dsl-om na net, nazvao njih po 21411. put i kažem već sam restarto modem 150 puta, reinstalirao samu konekciju na kompjuteru, pogledao dali je sve OK spojeno, sve je bilo u redu! A onaj šupak povišenim tonom "gospodine, ovdje mi piše da stalo ubacujete pogrešnu lozinku", ja njemu, "NE, NE UBACUJEM SIGURNO (ako dođem tamo pobit ću vas sve), pošaljite mi vaše ljude doma", onda on meni "ali nemamo na osnovu čega poslat ljude, jer piše da je sve u redu, osim što ubacujete pogrešnu lozinku"!

Ali i to se riješilo

...samo nek mi se još jednom ne spoji na net, pa makar bilo i mojom krivicom

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Treba ih samo gnjaviti, meni su promijenili splitter i sad je protočnost 8 Mbps

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    HTC Diamond, HTC Touch
    Operater
    vip, tele2
    Bodovi
    5.885
    Nivo
    18
    Bodovi: 5.885, Nivo: 18
    Bodovi: 5.885, Nivo: 18
    Ukupna aktivnost: 1,0%
    Ukupna aktivnost: 1,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Unhappy raskid ugovora

Poslao sam zahtjev za sporazumni raskid ugovora! Maksić trza i mrzne kao da je to normalno a vjerojatno i je!
    Dečki došli doma mjenjali modem, splitter i sve po starom! Zvali su nekog stričeka koji je obavio mjerenje i rekao da je šum ni više ni manje nego 48 decibela (vjerovatno dB) a sve preko 30 je too much i da im nije jasno kak su me uopće uključili jel sam ni više ni manje 5 km od centrale a prije uključenja nisu obavili testna mjerenja
    Mjerenja su drugi dan obavili tam u centrali nekaj su navodno vrtili po paricama ... i opet ista priča..."žao nam je al mislim da vam ne možemo pomoći morat ćete do T centra. Poslao faks sa kraćim dopisom pa ćemo vidit rekli bi slijepci!

Mislim da ću morat ipak bušit fasa u i piknut nekaj drugega a baš mi se lomilil maksić!

P.S. šest mjeseci maksić je radio sa manjim poteškoćama (jedan problematičan dan u mjesec dana), ali zato od reklame da ćemo dobiti veću brzinu za isto para i povećavanjem brzine moj maksić je izvukel tanji kraj!

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove