Ma preživio sam svaku moguću pizdariju s njima!!!Kad se nikako nisam mogo spojit dsl-om na net, nazvao njih po 21411. put i kažem već sam restarto modem 150 puta, reinstalirao samu konekciju na kompjuteru, pogledao dali je sve OK spojeno, sve je bilo u redu! A onaj šupak povišenim tonom "gospodine, ovdje mi piše da stalo ubacujete pogrešnu lozinku", ja njemu, "NE, NE UBACUJEM SIGURNO (ako dođem tamo pobit ću vas sve), pošaljite mi vaše ljude doma", onda on meni "ali nemamo na osnovu čega poslat ljude, jer piše da je sve u redu, osim što ubacujete pogrešnu lozinku"!
![]()
![]()
![]()
Ali i to se riješilo![]()
...samo nek mi se još jednom ne spoji na net, pa makar bilo i mojom krivicom![]()
![]()
Treba ih samo gnjaviti, meni su promijenili splitter i sad je protočnost 8 Mbps
Poslao sam zahtjev za sporazumni raskid ugovora! Maksić trza i mrzne kao da je to normalno a vjerojatno i je!
Dečki došli doma mjenjali modem, splitter i sve po starom! Zvali su nekog stričeka koji je obavio mjerenje i rekao da je šum ni više ni manje nego 48 decibela (vjerovatno dB) a sve preko 30 je too much i da im nije jasno kak su me uopće uključili jel sam ni više ni manje 5 km od centrale a prije uključenja nisu obavili testna mjerenja![]()
Mjerenja su drugi dan obavili tam u centrali nekaj su navodno vrtili po paricama ... i opet ista priča..."žao nam je al mislim da vam ne možemo pomoći morat ćete do T centra. Poslao faks sa kraćim dopisom pa ćemo vidit rekli bi slijepci!
Mislim da ću morat ipak bušit fasa u i piknut nekaj drugega a baš mi se lomilil maksić!
P.S. šest mjeseci maksić je radio sa manjim poteškoćama (jedan problematičan dan u mjesec dana), ali zato od reklame da ćemo dobiti veću brzinu za isto para i povećavanjem brzine moj maksić je izvukel tanji kraj!![]()
Bookmarks