Ovo za rebranding je sigurno, pošto i vani Tele2 ima te nove boje. Što se tiće tarife, čini se ok. Vjerujem da će zato cijena SMS-a biti nešto veča.
Od srijede 2. svibnja 2007. godineTele2 uvodi novu tarifu kojom će definitivno baciti na koljena ili, u najmanju ruku, dobro uzdrmati konkurenciju! Radi se o cijeni poziva od 49 lipa prema svim mrežama uz naplatu uspostave poziva od (vjerojatno) 25 lipa!! Ova se ponuda odnosi kako na postpaid tako i na prepaid korisnike.
Istovremenp se uvodi GPRS (konačno!), a time i MMS po cijeni od 1,39 kn po poruci ! Slati i primati MMS-ove u Hrvatskoj bit će moguće samo iz Tele2 mreže (dakle ne i iz VIP-a)!
Kreće i rebranding tvrtke, mijenjaju se boje (crna, bijela i žuta)...
Otvara se WAP na kojem će se moći kupovati multimedijalni sadržaji (glazba, slike, igrice), a prva tri kupljena bit će (vjerojatno) besplatna ...
Nije ovo za mene ...
Ovo za rebranding je sigurno, pošto i vani Tele2 ima te nove boje. Što se tiće tarife, čini se ok. Vjerujem da će zato cijena SMS-a biti nešto veča.
jos su jednom pokazali da su prilicno ozbiljan igrac.iako su MMS i GPRS dosta kasnili,ipak evo docekasmo i to.
samo da nepočnu brandat mobitele
taman kad kupim novi mob promjene![]()
Zadnji uredio Compov : 29-04-2007 u 22:44
Seriously?
Ha ha ha ... ni meni, ali što ćeš ...
Nije ovo za mene ...
Istina, ta uspostava poziva je kao šaka u oko, ali ako uzmeš u obzir da to ima i T-Mobile (za VIP ne znam), te imaju puno veće cijene poziva, onda to i nije neki problem...sa 49lp po minuti potući će svu konkurenciju, jer mislim da niti jedna konkurentska mreža nema sličnu tarifu...ali najbolje pričekati službenu obajvu, jer mi se čini da postoje neke cake, odnosno ovo mi zvuči prejeftino![]()
JOJ NAPOKON GPRS...svaka ima dala...
After all...
Konačno i mms!! Ode stara simpa u smeće!! Napokon samo jedan mob![]()
Il ću si kupit još jednu tele2 karticu tek tolko zato sto volim tele2![]()
Il da si ovu simpu baicm na tele...hm..![]()
to će biti odlično.... 49lp premi svim mrežama...
ili točnije prva minuta je 49+25 = 74lp, a ostale po 49lp
što je još uvjek povoljnije od drugih
i naranvo konačno mms, gprs....![]()
Sta reci...postena ponuda od Tele2, treba sacekati pa vidjeti sto ce konkurencija napraviti![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
A koliko ce to kostat mjesecno??? Nist nije badava...
najbolje jos da stave da ovi koji su na kikiriki tarifi nemogu imat mms i gprs osim ako se ne prebace...
ma imam ja doma jos jednu t2 karticu, sad ju necu prodavat![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
super stvar ako dosita i bude tako....bit ce glupo ako stave za blabla neku pretplatu... a sto se tice uspostave poziva-ni 30 lipa nebi bilo strasno....
i cinjenica da mms uvode po toj cijeni....isss...pa to je genijalno....ma super su...jedino jos da srede roaming, i bit ce najbolji...ne svidja mi se ono, kad ti biras broj, onda ti zvoni telefon, onda se javis, i onda tek poziva...to je malo glupo....i cinjenica da se iz njemacke ne mogu slati poruke....al et...ma sve u svemu-sto se tice domaceg trzista- svaka im dala.....![]()
Ovo nije nimalo loše.dapače JAKOOO DOBRO![]()
I feel the need -the need for speed!!!!!
Ne samo da ću baciti svoju simpa karticu nego ću odjaviti i svoju fiksnu T-Com liniju.Tak i tak me nema doma a mjesečno im plaćam nekih 70 kuna samo za pretplatu tj.naplaćuju maglu(a znamo što nam je Radić govorio!!!)
Sada ću imati samo jedan broj i vjerujem da ću plaćati manje nego prije zajedno sa fiksnom i simpom.
Treba pričekat još malo pa da vidimo o čemu se tu zapravo radi. Ovo je stvarno jako povoljno, ali ako stave neku naknadu onda mi se baš i ne bi sviđalo, jer ne volim nikakve mjesečne naknade. Ali pošto je tomislav nije spomenuo nadam se da je neće biti.I btw. http://wap.tele2.hr/
Zadnji uredio ojpi : 30-04-2007 u 10:53
zgodno ako bude tako..
Wow,.. ovo je zbilja ponuda,.....svaka cast teletu,... Bas me zanima kolika ce biti cijena GPRS-a, i kako ce se naplacivati njihov mobilni portal,... na Vipu je besplatno, a T-mobile ima WnW.
Zivi bili pa vidjeli!
Da li će biti važeće podešenja za GPRS i MMS sa Tele2 Go ili će trebati tražiti druge.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Bookmarks