Dakle isteklo mi je onih 18 mjeseci obaveznog pretplatnickog ugovora i kako nisam zadovoljan uslugom (gotovo nisam ni koristio sim karticu, osim placao uredno svaki mjesec racun) sada bi prekinuo pretplatnicki odnos...
Eh sad dolazimo do pitanja - naime na kojem god Tele2 prodajnom mjestu sam pitao da li mogu prekinuti ugovor odgovor je bio isti - mi vam to ne mozemo...
Moje pitanje - tko moze?
Jer gore navedeni najnormalnije mogu produziti pretplatu ali ju ne mogu raskinuti...
Mislim koje su to fore...ne mogu ju raskinuti ali mogu potpisati s njima na jos 18 mjeseci..bzvz...
Enivej ako netko zna gdje mogu otici i raskinuti ugovor, bio bi zahvalan da napise... eh da, lokacija Zagreb...
Hvala...
Jesi pokušao nazvati Službu i njih pitati, ako na prodajnim mjestima ne znaju?
U svakom tele2 centru gdje možeš potpisati preplatu, možeš je i ukinuti.. Oni se samo prave glupi. Postupak je kao što ti je vladobrad opisao.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Nazovi i pitaj Službu za korisnike što sve moraš napravit da raskineš pretplatnički odnos.Oni moraju znat.
Ovi na prodajnim mjestima garant nemaju pojma kako se to radi,nažalost puno ih je nesposobno za taj posao koji obavljaju.
Jedva da na prodajnim mjestima znaju napraviti ugovor ili ga produžiti, gdje bi još znali kako ga prekinuti. Ništa čudno.
Pitaj da li možeš preći na doživotnu tarifu 0 kn i plaćat ćeš samo 12,50 mjesečno HAT-u. Meni su dopustili iako sam imao Mukte tarifu do tada i kupio mobitel....
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Hvala svima, budem ih zvao...
Da bi izbjegao gnjavažu i njihove glupe pozive šta te mole da ostaneš na njihovoj mreži, najbolje i najjednostavnije ti je da nazoveš SZK i tržiš prelazak sa postaida na prepaid, e onda će ti oni reći da im faksiraš zadnji račun i dobit ćeš na kućnu adresu novu tele2 bla bla karticu sa istim brojem kojeg si imao i u pretplati.
Mislim da je tako najbolje jer izbjegavaš gnjavažu i njihove pozive, a usput zadržavaš stari broj sa pretplate, samo ti je sad na bonovima.
Poanta threada je covjek nije zadovoljan uslugom (zašto bi na prepaidu bio zadovoljniji nego na preplati, napisao je da ni ne koristi broj) te da mu na prodajnom mjestu
nisu izašli u susret i napravili ono što trebaju.
--------------
Što se tiče tarife "0", ne vidim razloga zašto je ne bi mogao aktivirati ako mu je isteklo obaveznih 18 mjeseci - to provjeri u SZK.
Ma OK, tu si u pravu, ali ako ti kao korisnik više nizi obavezan ugovorom na određeni broj mjeseci prakticki si što se tice broja i kartice u istom položaju kao i prepaid, možeš dici sidro kad god ti se digne. Prijelaz u prepaid je isto raskid ugovora a operaterima su pretplatnici draži, ke ne?
Bookmarks