Imam Flex 60 + W'n'W XL i mjesečno mi je do sada stizal račun oko 180 kn. Poruku da sam iskoristio iznos paketa stigla mi je u srijedu 25.04. u 18. Jučer sam zatražio sms info o računu i stoji da sam od 01. do 26. do 21.30 izvan flex paketa potrošio 2959 kn. I da mi je istekao w'n'w nisam mogao ptrošiti toliko. To bi bilo da sam skinuo približno 2,5 GB podataka.
![]()
![]()
![]()
![]()
Sumnjam da može biti tolika cifra...
Ali ovisi što i koga si sve zvao od 25.4 pa nadalje... jedino da zatražiš ispiš poziva i poruka i spajanja uz račun.
ili da nazoveš SZK pa njih pitaš u čemu je caka...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Nadam se, ustvari znam, da je greška, blokiralo je na 26.04. Imam 3 poziva frendovima i 12 SMS-a. Ali kad sam vidio tu cifru pozdipil sam. Sa 180 kuna na 3000.
U SZK-u ne znaju ništa dok se ne formira račun na kraju mjeseca.
Ali šoka ljudi. Vidit ćemo kad dođe račun.
da , imao sam takvih pizdarija, dogode se, pa čak se i riješe, ali popizdiš i izgubiš živce do tad. meni su kao početak pretplate okinuli šest mjeseci kasnije nego što jest, pa sam imo sranja dok to nisu riješili. fak, ja dođem produljit pretplatu a oni vele , dođite za 6 mjeseci. hehehe
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Meni piše 1815 izvan...bude sve ok...
Meni isto trosi izvan flex paketa, zamracio sam kad sam vidio.. nisu normalni..
Nakon poziva SZK-u, danas su me zvali iz tehničke podrške. Sad sam dobil ovu poruku.Zbog tehnicke nadogradnje provjera racuna smsom i internetom trenutno nije azurna. Ne brinite, vas racun za travanj bit ce tocan. Hvala vam na razumijevanju!
Evo, sve u redu.
Da, ali meni nije točan. Stigao mi je na iznos 1053,00 kune a inače mi je 172,50. Isto zbog jebenog wnw-a i šta je najgore blokirali su mi pozive, idioti. Tjedan dana ne mogu zvat i ne mogu pristupit internetu jer njihovi "stručnjaci" provjeravaju sve.
I sad kad provjere, raskidam ugovor![]()
Mislim da njih opet nešto jebe sa tim sustavom, jer se opet već danima ne može provjeriti stanje na računu.
navodno da ga nadograđuju, moš mislit![]()
...FORCA FIUME...
Nešto definitivo nije u redu. Ja mogu projeriti račun pozivom SZK i onda kroz izbornik, računalo ti očita, ali čini mi se da nije točno... Preko SMS ne funkcionira danima!
Evo I moj problem s racunom se razrijesio, ali tek nakon 10 dana. 10 dana su mi svi pozivi bili blokirani, internet, Sms sve, a radi njihove greske s racunom I sustavom. 10 dana je trebalo T-debilima da provjere moj racun I da me cijelo to vrijeme drze za muda sa zabranom poziva.
Zove zenska malo prije I ispricava se, ali ******, kasno marko na kosovo stize, ja vec uzeo novu data tarifu kod vipa I sutra T-debilima otkazujem pretplatu.
Nemam iluzija da se na Vipu ne moze dogodit ista pizdarija, ali otkazivanje pretplate je najmanje sto sam mogao ucinit za "osvetu"![]()
Uf, u neku mi ruku dođe da mi se nešto slično dogodi da im mogu s guštom reći: "Sori, ekipa, zajebavali ste se s krivim. Adijo!"
Bookmarks