jel se taj mob u t2 moze uzet na onaj pbz maestro rate?
cak mi je ljepsi od w880
a ni bijeli nije los...
evo i ja sam se odlučio za taj mob![]()
Seriously?
jel se taj mob u t2 moze uzet na onaj pbz maestro rate?
cak mi je ljepsi od w880
a ni bijeli nije los...
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
mislim da se može, odi probat...
nego evo ja ću crni uzet ti bijeli pa se kadkad mijenjamo?
i meni je ljepši 550 od 880...![]()
Seriously?
Evo ti link na pdf fajl s popisom firmi koje su potpisale sa pbz pa pogledaj jel se negdje prodaju tele2 mobovi: http://www.pbz.hr/Download/2007/03/1...irmi_v2.2_.pdf
SonyEricsson:T10> T28> T230> F500i> J300i> Z520i> K750i> W850i>K550i>W710i>K800i
svijet medija drzi tele2 jer tako... znaci onda da da....
Razmisljam si kupit taj mob. Imam sada K750i. Ima dobre specifikacije, jedino sto me muci mali ekran. Zanima me dali je ekran veli negdje kao K800i ili je manji??? Meni je mobitel potreban da imam kameru (2.0), da ocitava sve .jar datoteke (potrebne su mi jer igram nenormalno igre) i zanima me kakve su tipke (jel ih je tesko pritiskat ili se onak klimaju kao da su jedva pricvrscene???
koji vam je ljepsi, bijeli il crni?
e i jedan i drugi... ja se neću moć odlučit![]()
Seriously?
ajmo skupa u shopingja bi mozda cak i bijeli rade, crnog SE sam se nekak zasitila....
dođi u sisak![]()
Seriously?
Evo da se pohvalim idem danas kupiti crni K550 (dragoj je ljepši bijeli-ah žene![]()
) pa me od sutra možete pitati što vam srce želi.
SonyEricsson:T10> T28> T230> F500i> J300i> Z520i> K750i> W850i>K550i>W710i>K800i
mene isto jedino strah za te tipke, ak nisu bas neke... joj bas sam se zapalilamorat cu jos razmislit dobro ocu ga uzet il ne, tezak je ovaj studentski zivot
![]()
Evo nisam se stigo prije javit.Ako sam dobro pročito po zakonu ti oni moraju otključat mobitela ako ti to od njih tražiš.
Na GSM Aren-i sam čito da bi kamera trebala bit jako dobra,zvučnici ništa posebno.A tipke valjda dobre.
premda bijeli djeluje pre-plastično, ipak bih se odlucio za ovu varijantu boje....črni je već nekako previše viđen....
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
a jesmo zabrijali za mob lol
Seriously?
jel ima isti utor za punjac ko ik750 i w300, da si mogu koji x pristekat i mps70?
i ja razmisljam o zamjeni w810 za k550. kad ga neko kupi nek napise malo o njemu da vidimo kakav je
Nažalost nisam ga uspio kupiti. Nigdje nema u crnoj boji i neznaju kada će dobiti crnog! Probat ću još sutra naći crnoga, pa ćemo vidjeti![]()
E ljudi znate li je li ona TracID tehnologija ovisi o mreži ili to sve ide preko SE-a
Onda super
Bookmarks