Izvorno postao
exotica
Mogu ti reci da si nesmijes dozvoliti da te neko valja sa svojim levatskim spikama! Imas racun imas garanciju kao prvo on mora utvrdit da je steta sa tvoje strane on kao preprodavac Samsunga mobaca je svjestan da sam ne rjesava servis nego salje u EuropaTrade u koliko on prodaje polovne mobitele te mobitele koji nisu podgarancijom naravno on ih ne moze slati u korist garancijskog lista moze ako on preuzima troskove u tome slucaju Shop je duzan preuzeti troskove ako ti daje garanciju !!
Na tvome mjestu mozes slobodno daj ducan imenovat jer sa razlogom da ljudi tamo ne kupuju od lopova koji zaradjuje na potrosacima koji sa povjerenjem kupuju od Shop-a!
Btw. on i dalje je duzan tebi mobitel zaprimit te utvrdit stetu i ako je kabel bio pogresan ili bo sta god je ti si uvijek u pravu on mora dokazat!
Da sam na tvome mjestu ne bih mu dopustio da mi kaze da idem u drugi servis osobno bi mu rekao da sam ja kao potrosac KRALJ i da je on tele koje zaradjuje na meni i da je duzan moja prava da ispuni...!
Bookmarks