Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 14 od 14

Hybrid View

Registered User
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    -=[G600-N95v2]=-
    Operater
    -=[Tele_v2]=-
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mogu ti reci da si nesmijes dozvoliti da te neko valja sa svojim levatskim spikama! Imas racun imas garanciju kao prvo on mora utvrdit da je steta sa tvoje strane on kao preprodavac Samsunga mobaca je svjestan da sam ne rjesava servis nego salje u EuropaTrade u koliko on prodaje polovne mobitele te mobitele koji nisu podgarancijom naravno on ih ne moze slati u korist garancijskog lista moze ako on preuzima troskove u tome slucaju Shop je duzan preuzeti troskove ako ti daje garanciju !!

Na tvome mjestu mozes slobodno daj ducan imenovat jer sa razlogom da ljudi tamo ne kupuju od lopova koji zaradjuje na potrosacima koji sa povjerenjem kupuju od Shop-a!

Btw. on i dalje je duzan tebi mobitel zaprimit te utvrdit stetu i ako je kabel bio pogresan ili bo sta god je ti si uvijek u pravu on mora dokazat!
    Da sam na tvome mjestu ne bih mu dopustio da mi kaze da idem u drugi servis osobno bi mu rekao da sam ja kao potrosac KRALJ i da je on tele koje zaradjuje na meni i da je duzan moja prava da ispuni...!

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Nokia N73 + 1GB MINI SD
    Operater
    T-mobile
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao exotica Pregledaj post
    Mogu ti reci da si nesmijes dozvoliti da te neko valja sa svojim levatskim spikama! Imas racun imas garanciju kao prvo on mora utvrdit da je steta sa tvoje strane on kao preprodavac Samsunga mobaca je svjestan da sam ne rjesava servis nego salje u EuropaTrade u koliko on prodaje polovne mobitele te mobitele koji nisu podgarancijom naravno on ih ne moze slati u korist garancijskog lista moze ako on preuzima troskove u tome slucaju Shop je duzan preuzeti troskove ako ti daje garanciju !!

Na tvome mjestu mozes slobodno daj ducan imenovat jer sa razlogom da ljudi tamo ne kupuju od lopova koji zaradjuje na potrosacima koji sa povjerenjem kupuju od Shop-a!

Btw. on i dalje je duzan tebi mobitel zaprimit te utvrdit stetu i ako je kabel bio pogresan ili bo sta god je ti si uvijek u pravu on mora dokazat!
    Da sam na tvome mjestu ne bih mu dopustio da mi kaze da idem u drugi servis osobno bi mu rekao da sam ja kao potrosac KRALJ i da je on tele koje zaradjuje na meni i da je duzan moja prava da ispuni...!
    Da,upravo tako,on je trebao meni reći da ostavim mob,jer oni su,kao i servis. Ja sam njega pitao što da radim,on mi kaže daga moram odnijet na servis,a mogu se zaklet da mob nije niti pao,niti se smočio,niti imao kvarova,a sad sam doznao i da je mob SAMO JEDANPUT punjen. Uzmimo u obzir i da sam koristio 3 različita punjača sa Samsung mobitele,nitijedan ne puni. Još moram ponovno reći,da mi se to dogodilo ne samo sa još jednim Samsungom,nego i sa Benq Siemensom,pa je mala vjerovatnost da je to samo slučajnost.
    Shop se zove: ALO,ALO i djeluje samo na području Trogira, Splita,Knina i Šibenika.
    Još nešto-ne znam jeste li prije oko mjesec dana na RTL-u gledali emisiju "Policijska Patrola",kada je u dućanu ALO,ALO jedan starac vračao mobitel koji se pokvario(nisu mu dali zamjenski,sve dok nije došla policija),a kako se sjećam,stari je rekao da je puno platio mobitel.
    Na TV-u se jasno vidjelo da je to taj shop.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove