trgovao sa kitsatom... sve 5
Trgovao s dethom i nokmanom,nikakvih problema. Imaju 5 zvjezdica od mene.![]()
trgovao sa kitsatom... sve 5
Nema osobe koje se ja bojim,
osim dragog Boga, jer je razlog što postojim
Ima zabilježena samo IP adresa kada se registrirao na forum.
Jedino što ti mogu reći jest da je korisnik ADSLa...
Znači šansa da od njih dobiješ ikakve informacije je nemoguća.
Njihovi logovi ne traju tako dugo, a i nemaš dovoljno dobar razlog. Informacije se daju samo uz policijski nalog.
Ja bi ti mogao prikupiti razne informacije ako je korisnik negdje dalje aktivan na nekom drugom forumu, ali nažalost scorpio je prečest nick
Eventualno pitaj zappana da ti da mail adresu koju je koristio pri registraciji na forum, pa iz toga možemo nešta saznati...
trgovao s članom Igor_zgb,alles 5
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
Trgovao s clanom khideg, sve 5, preporučujem
Trgova sa Hocom,sve je prošlo i više nego dobro. Brzo i efikasno.
Svaka preporuka.
Trgovao sa članom AMDHAMMER...
Sve 10/10
evo trgovao sam sa clanom nokman. Dogovorili smo se za punjac za nokiu koji mi je poslao, i koji mi je na kraju i poklonio. Svaka cast sto postoje tako dobri ljudi. Jos jednom puno hvala i svaka preporuka za clana nokman![]()
iPhone 5s 16 GB
Trgovao s članom _GT-om. Čovjek čak poslao N80 bez otkupnine HP expressom, ako budem imao kakvih zamjerki da mu je vratim.
Inače, mob funkcionira super (kako može N80 funkcionirati).
Preporuka svima.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Evo, Moby je ocito zadovoljan mobitelom, dogovoreni iznos je sjeo na racun!
Preporuka!![]()
Trgovao sa clanom Aureus, sve 5, preporuka![]()
S one strane ulice stanuju djevojčice kojima, kojima miriše koža...
Hwala FloowBlow-u za mob swe radi 100 % došo čovjek 10 minuta ranije i tak
Swaka čast
Takodjer iskrena pohvala, sve cisto, brzo, jasno i prema dogovoru!![]()
Zao mi je jedino sto nisam mogao malo spustiti cijenu jer sam u nekoj financijskoj krizici, pa sam ubacio memorijsku karticu koju imam viska...
A 10 minuta ranije sam dosao sasvim slucajno, obicno bude 10 minuta kasnije.![]()
eto, trgovao, tj. bio posrednik...
radilo se od reispravnoj 6600 od eminema iliti wild boy-a...
frend je bio odusevljen sa mobom, jer je dobio i batt i punjac...
sve sto je trebalo radit je radilo.
pohvale eminemu
VK 1010-IO
...zahvaljujem "danyxu" kao posredniku - dogovorili se, mob poslan, novci došli, kupac zadovoljan - ja također...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
evo, trzila s pacmanom...nasli se, on dao novce, ja njemu ram...doso doma, sve radi
pohvale pacmanu jer je cak dosao do mog faksa da ja ne moram previse hodat![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Trgovao sa clanom ninom, sve pet![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
trgovala sa BM0021, sve proslo u redu, ja njemu mob on meni pare, dogovorili se sve u istom danu![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Bookmarks