odlican izbor, a sad je i prilicno povoljan u tele2.
Evo danas ga imao u ruci i tipkovnica mi je odlična, a i odlično izgleda u crnoj boji.
Inače u mercantoneu ima k550 u bijeloj boji u tele2 blabla paketu
SonyEricsson:T10> T28> T230> F500i> J300i> Z520i> K750i> W850i>K550i>W710i>K800i
odlican izbor, a sad je i prilicno povoljan u tele2.
Mene samo zanjima oče li mi vrjediti 5 mjeseci ili 15 mjeseci
E YarisBlue je li bolji crni ili bijeli
Vrijediti će ti sigurno. Nemam loša iskustva sa SE kao npr. sa siemensom i nokiom!
Na slikama mi bolje izgleda bijeli, ali uživo djeluje jako jeftino, dok je crni sa srebrnim detaljima odličan.
Naravno to je moje mišljenje
SonyEricsson:T10> T28> T230> F500i> J300i> Z520i> K750i> W850i>K550i>W710i>K800i
Ljudi nagovaram brata da kupi sebi taj mobitel k550 da ga temeljno testam...
ali nece on zadovoljan sa svojom n72debil....
red bull je zakon!!!!!!!!!!!!!
BALKAN-MEDIA
ima li još netko iskustva sa k550i
Pod ovim:Mene samo zanjima oče li mi vrjediti 5 mjeseci ili 15 mjeseci-baziram se na kameru.Oče li 2mpx za 15 mjeseci biti smeće
Ma valjda če vrjedit-kupit ču ga pa šta god bude.Molim nekog moderatora ili koga već da izbriše ovu temu.HVALA SVIMA NA SAVJETIMA.
ne mogu vise nac thread al tu na forumu sam procito da telci ne kodiraju mobove,jel to istina?????? (zanima me iskljucivo za k550,pa jel moze neko ko je kupio k550 u tele2 probat jel radi vip-ova kartica)
Tko rano rani, zajebo je pjetla
meni se bas svida taj k550 i ljepsi mi je od 750 zato kaj je manji i laksi i nema dojstik.
nego sto mene zanima, jer se na nj moze stavit soft od W?
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Most Wanted:meni se ćini da su zaključani ali pođeš u njih i rečeš im ta ti ga otključaju,s tim da ti ne naplate-jer takav je zakon
Probao jedan i kodiran , ali mob je odlican .
ma nema veze sto je kodiran,bar to nije problem.
A koliko bi kostalo dekodiranje??
S one strane ulice stanuju djevojčice kojima, kojima miriše koža...
ako odneseš u tele2 besplano.
ma po kojem je to zakonu?
danas sam vidjela mob, predobar mi je![]()
Bookmarks