da, naravno da možeš na jedno obračunsko razdoblje od 1. do kraja mjeseca...to sve na kor. stranicama...jednostavno, sad promijeni i od 1. ti je aktivirano
znači brzina 79kn + promet ovisno od paketa kojeg odabereš...
Slijedeči mjesec planiram skinut oko 40-ak GB svega i svačega.
Moje pitanje glasi: Dali se mogu prebacit na flat samo na 1 mjesec pa se ponovno vratit na osnovni paket ?
da, naravno da možeš na jedno obračunsko razdoblje od 1. do kraja mjeseca...to sve na kor. stranicama...jednostavno, sad promijeni i od 1. ti je aktivirano
znači brzina 79kn + promet ovisno od paketa kojeg odabereš...
After all...
naravno da možeš![]()
Seriously?
kewl, to bi i ja napravila, to je znaci sto posto sigurno?
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Da sto posto je sigurno!!!
...znači na korisničkim stranicama nekih 5 dana prije početka novog mjeseca odabereš flat - i kad se pređe u novi mjesec kreće flat...za završetak - isto tako nekih 5 dana prije kraja mjeseca ponovno vratiš na neki od ovih običnih paketa i od prvoga ponovno imaš stari paket...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
200kn je paket flata piiiiiih
Seriously?
...ali za svaki slučaj odmah prvi dan provjerite da li je prebačeno na odabrani paket - bar na iskonu mogu vidjeti, za ostale ne znam...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
moze se vidit, da...
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Iskon sad ima promo akciju pa možeš dobiti 3 mj. flata za 1kn. Obvežeš se na 12mj. na samo 10kn mjesečeno što znači 10knx9mj i tih 3 mj. flata i ako poslije otkažeš account dođe samo 90kn!![]()
@ojpi
možeš reći gdje si ovo pokupioUgovor se potpisuje za minimalno 89 kn/mj koliko iznosi najjeftiniji paket XXLadslObvežeš se na 12mj. na samo 10kn mjesečeno što znači 10knx9mj i tih 3 mj. flata i ako poslije otkažeš account dođe samo 90kn!
Ja sam proučio ugovori u njemu se to nigdje ne spominje već između ostalog ovo:U slučaju da korisnik zatraži prekid korisničkog odnosa sklopljenog na određeno vrijeme prije isteka pretplate, Iskon Internet ima pravo naplatiti pretplatu za cjelokupno prvobitno ugovoreno razdoblje trajanja korisničkog odnosa, bez obzira na prekid korisničkog odnosa.
http://www.iskon.hr/o_iskonu/press_c...zine_xxladsl_a
Svi XXLadsl korisnici koji u razdoblju od 18. travnja do 5. svibnja potpišu ugovor na 12 mjeseci ostvaruju posebnu pogodnost - neograničeno surfanje (flat rate) tijekom tri obračunska razdoblja, odnosno prva tri mjeseca, za samo 1 kn!
meni je ugovor istekao,ali nisam uslugu prekinuo,mogu li isto tako i ja samo za idući mj. flate nariktati?
mozes!!!![]()
@ ojpi
nisi me shvatio, ne osporavam ja tri mjeseca flata nego ovo :Ako otkažeš moraš platiti sve preostale rate do kraja ugovornog razdoblja u šutuObvežeš se na 12mj. na samo 10kn mjesečeno što znači 10knx9mj ... ako poslije otkažeš account dođe samo 90kn!
e vidiš zanimljivo...+naručio sam si flat za idući mj...bit će skidanja filmova...![]()
Vidiš vidiš, na taj način nisam razmišljao!
Ali...ipak nekako sumnjam u to, a znaš zašto? Zato što ti oni uz pretplatu daju i neki ADSL modem koji košta ohoho para. Ako prekineš ugovor oni bi jako puno izgubili para jer maximalnih 90 kn duga nije dovoljno da otplati modem![]()
Ti stvarno ne kužiš. Ja sam uzeo adsl još prije 2 godine i onaj ugovor od 12mj. s t-comom je davno prošao i već sam ja davno otplatio modem. Sad sam potpisao samo ugovor za promet. Isto ko da sad uzmem recimo voljatel i da recimo nude neku akciju i potpišem s njima na 12mj. isto sam dužan plaćati samo promet 12mj. Ne znam kak da ti drugačije to objasnim. Onih 79kn za brzinu si dužan plaćati 12mj. samo ako uzimaš novi priključak.
Bookmarks