ja sam isto razmišljao o mju 750,jesi li saznala koja je razlika izmedju njega i mju 780 i kad se pojavljuje u prodaji?
ja sam isto razmišljao o mju 750,jesi li saznala koja je razlika izmedju njega i mju 780 i kad se pojavljuje u prodaji?
trebao bi doći u prodaju do kraja travnja (tako su barem rekli u olympusu).
a razlika...još ne znam.![]()
@Bimbi
malo sam gledala o modelima koje si mi predložio i na kraju zaključila da bih uzela jedan od ova 3 modela: mju 750, mju 780 ili T100.
s tim da mi T100 zvuči još najbolje od ta 3, ali malo mi je previše...košta skoro 3000kn, a dolazi u pakiranju bez ikakve kartice, što znači da još treba dodatno izdvojiti i za karticu.![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Razmisli malo vise o sony T seriji stvarno su dobri,nemoras uzest najjaci...
Sony T serija uvijek je bila sitnicu precjenjena
Ne zelim reci da se radi o losim foto aparatima, naprotiv, uvijek sam razlago kako je bas T serija pravi primjer ultra compact digitalaca, te kako su modeli T serije cesto puta probijali led mnogim rijesenjima koja su u njima ponudjena. Jos jedna stvar kojom su se oduvijek izdvajali jest kvaliteta izrade kucista i njegove finalne obrade (treba napomenuti da su se u posljednje vrijeme i ostali proizvodjaci priblizili visokim kriterijima koje oduvijek T serija postavlja).
Vise o T seriji:
http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=14247
Prema specifikacijama T100 nudi vise od dva navedna Olympusa, pitanje je samo vrijedi li ti to razlike u cijeni izmedju ovih modela.
Osobno da se odlucujem za kupnju nekoga ultra compace digitalnoga aparata uvijek bi kupovao nesto po sredini (cijenovne) ponude u trenutku kupnje. Jer je razlika u cijenama u ultra compact klasi izmedju srednje pozicioniranih i visoko pozicioniranih modela na trzistu u odredjenome trenutku vrlo velika i cesto puta neopravdana razlikom u mogucnostima. Treba uzeti u obzir i da je imam vec par aparata, a tebi bi ovo bio jedini tako da ova moja zadnja opaska mozda i ne stoji za tebe.
Sto se razlika tice...lijepo si zakljucila da ih nemaJedine razlike su u cinjenici da model 780 ima za prilicno neznatnu vrijednost vecu rezoluciju display - a istih dimanzija i navodno par predefiniranih modova vise od modela 750. Sve je ostalo potpuno jednako, cak su i oba modela dostupna i u crnoj i u srebrenoj izvedbi. Navedenu cinjenicu podupire i to sto im je cijena gotovo identicna.
Kupnjom "polovne" memorijske kartice usteda je prilicno neznatna s obzirom na cijelu cifru koju je potrebno izdvojiti.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks