Ako nije do softa novog onda je kamera shebana, meni je riknula kamera za video pozive nedavno pa cu morati u servis ipak, probao sam stavljati novi soft ali ne pomaze....
na frendovom k800 kada snima ima mutan video. slike su u redu ima r1cf001
kako to sredit
Zadnji uredio 98989 : 25-04-2007 u 21:40
Ako nije do softa novog onda je kamera shebana, meni je riknula kamera za video pozive nedavno pa cu morati u servis ipak, probao sam stavljati novi soft ali ne pomaze....
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Probaj novi soft...ako ne ajde u servis,pogledaj je su li ti mozda koji efekti ukljuceni...za svaki slucaj
Ja imam isti problem, snima mi dosta mutno kao i na drugim ''jadnijim'' kamerama... Software mi je R1ED001. A nikad ga nisam mijenjao jer ne znam kako se to radi..
nema uključen nikakav efekt
Onda probaj u servis otici pa ceds vidjeti sto ti kazu, ako nemas garanciju i cini ti se da bi te popravak mogao skupo doci, kazes im da ga pogledaju i da ti kazu procjenu kvara, ako ti je skupo, uzmes mob i bok-bok....
jesi čuo za štapić za uho i alkohol? malo neka obriše kameru možda mu je mob koristio kao podmetač za ručak...
možda kada slika mutno se nevidi jer smrzne situaciju
Seriously?
gle neznam ja šta je rezao... neka vidi znam da mi se frendica tak žalila da niš nevidi kroz kameru kad sam joj pokazao kameru punu smeća sve joj je bilo jasno...
ako je čisto najvjerojatnije ima veze hardverski znači kamera nije baš u redu... pravac to serviseraj...
Seriously?
čista kamera još nije probo reset kaže danas će
Jel imaju kakvi patchevi za SE da poveća rezoluciju snimaja Videa???
možda mu je krepao cyber shot![]()
Seriously?
Ma i meni je tako, a kupio sam mobitel nedavno. To je neki bug..
Da, bug u softu....
evo resetiro je idalje neradi
Definitivno teska pogreska softwarea... K750i snima bolje, a slike su prva liga.
Ali, kako je to isto meni i ovome liku kad imamo razlicit software??
probaj softver promjenit, ili jednostavno na servis
nadam se da obojica imate garancije
![]()
Ma meni to nije problem jer ne snimam cesto. A u vezi mijenjanja softwarea, kako se to radi, nikad nisam vidio ni radio to...
Bookmarks