Jel ne bi tema trebala biti kao .sdt file? Mislim da nije .cdf!
...... evo pogledaj na themes.modopo.com gdje imaš teme za EF81, sve su *.sdt! Negdje se dogodila greška pri snimanju...
znali iko zašto mi neće temu da otvori tj.pribacila sam svoju temu na mob i sve je ok prošlo samo mi neče da otvori datoteku sa nastavkon cdf i bar,jer mi je odma pribaci u razno i reć a nemam program za čitanje datoteke.
zna li iko koji meni program treba za to i di ga mogu nać?????
Jel ne bi tema trebala biti kao .sdt file? Mislim da nije .cdf!
...... evo pogledaj na themes.modopo.com gdje imaš teme za EF81, sve su *.sdt! Negdje se dogodila greška pri snimanju...
Zadnji uredio mikelandjelo : 15-04-2007 u 16:19
VN ;)
Tema mora biti kao sdt datoteka.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
al s te stranice sam i ja skidala
Na toj su stranici teme u sdt obliku i kao takve idu direktno u mob bez prethodnog raspakiravanja. Odkuda tebi cdf datoteka nemam pojma.
I da zaboravih napisat cdf datoteka je lista kanala za satelitski prijemnik, pa nije ni čudo da ti to mob ne otvara![]()
Zadnji uredio Sljaka : 15-04-2007 u 21:03
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ja isto skidam teme sa te stranice te su .sdt obliku...
VN ;)
pa šta da radin onda?
sve teme koje skinem imaju taj nastavak,jel to meni kompić nešto krivo skida ili kako?ja to stvarno nerazumin!
napiši ovdje koje teme trebaš, pa ću ih ja skinuti i staviti ovdje
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ajme baš ti hvala pa ću baš vidit jel to meni do kompjutera.
evo neke teme pa koju god hoćeš skini sve su ti u prvom odjeljku zvanom abstrakt.
abstrakt,tribal,blue light,night angel.
Ovdje imaš skinute teme. Kad skineš sve raspakiraj samo prvi dio, ostali će se sami po sebi raspakirati. I nemoj zaboraviti da je u slijedećem postu 6. dio jer ovdje nije stao.
Kad sve raspakiraš zapamti u kojoj su mapi teme i onda ih prebaci na mob.
Javi kad skineš teme tako da ih mogu maknuti, da ne opterećujem server nepotrebno.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
i posljednji 6. dio
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
sve san skinula al naznam baš kako moran stavit na mob?
Zadnji uredio bebac : 17-04-2007 u 11:13
Kao prvo, nemoj otvarati više tema zbog jednog problema. Zbunjuješ i sebe i druge.
Kad raspakiraš ovo gore, zapamti u koju mapu je to raspakirano. Pogledaj da li su ti sve raspakirane datoteke s nastavkom .sdt. Ako jesu kopiraj ih u mob. Možeš i direktno u teme ili u ulaznu datoteku. Kad ih pokreneš, na mobu, onda će se same raspakirati.
Ako nemaš sdt nastavak kad raspakiraš na komp onda javi što dobivaš pa da vidimo dalje o čemu se radi.
I nije problem u mobitelu, tako da se ne moraš zamarati sa nadogradnjom softvera.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
sve sam napravila kako si mi reka i teme mi imaju nastavak sdt.i opet mi pise da nemam programa za otvarenje te datoteke,ja neznam kako to.a kada preko bluetootha prebacim slike posebno,muziku posebno onda ja te mogu otvorit,al onda nemogu otvorit neke fajlove sa nastavkom cdf i bar koje su u toj temi!
Čudno, rekao bi da ti je oštećen firmware ili da ga je netko nestručno otključavao.
Najbolje je da u njega ubaciš najnoviji firmware. To bi trebalo riješiti tvoje probleme. Još da znamo na kojem si Otoku znali bi i kome te uputiti.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
a nemam pojma nije ga niko otključava kad san ja njega kupila moga je odma na vip karticu koju i sada koristin. na Braču sam.
a oče mu šta bit pošto je on još pod garancijom,tj.oče mu se tada poništit gatrancija?
Brač 1, 2 ili 3?
Ovako između nas dvoje u povjerenju. VIP je dio Mobilkom Austrija i zna se dogoditi da mobiteli koji su prvobitno bili namijenjeni austrijskom tržištu zbog veće potražnje kod nas ili premalom kod njih, svejedno, završe na kraju kod VIP-a.
Takvi mobiteli bili su prvobitno kodirani na A1 i trebalo ih je dekodirati i ponovo kodirati na VIP. U 99,99 % slučajeva to prolazi bez ikakvih problema.
Ti si izgleda u onih 0,01 %.
Nadogradnjom softvera ne gubi se garancija.
S obzirom da ti je Split najbliži, navrati na www.solvens.com
Nazovi ih i vjerujem da će te znati uputiti di treba.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
haha neznam da ima 2-3 Brača.
ok,al ja nisam kupila mob u vipu nego u t-mobile jer ga vip nikad nije ni dobiva!
Ne znaš da Splićani sve otoke ispred sebe zovu Brač? (Brač, Hvar, Vis... sve je Brač)
Ovo sa Vip-om je samo za primjer, možeš to okrenuti i na T-com, ista stvar, švabe i mi.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ček malo...nekaj mi tu ne valja.
Znači dobiješ .sdt fajlove koje je Šljaka uploadao...i dalje te ne pratim...kakve slike posebno, mjuzu posebno?? nema programa za otvaranje .sdt??
Samo taj .sdt file pošalji u mobitel. Pokreni ga (na mobu, ne na kompu) i tema ti se mora stvoriti u meniju pod Postavke/Teme
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ako je sve kako pišeš pokušaj riješiti ubacivanje novog softvera.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
a majko moja je tako,već mi je dodijalo najradije bi ga bacila u škovace.neće da očita neke fajlove koji se nalaze u toj datoteci nemam pojam.
Bookmarks