...meni je sve uredu, od kada sam digao windowse nisam se odlogirao...pogledaj malo postavke...
Ovak odnedavno mi se stalno log out sa foruma, iako stavim da me zapamti svaki put kad se logiram.. dogadja se nekako random, nije npr kada zatvorim browser i opet posjetim cafe...![]()
jos netko ili samo ja ?
It's nice to be important, but it's more important to be nice
...meni je sve uredu, od kada sam digao windowse nisam se odlogirao...pogledaj malo postavke...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
odi na clear private data i onda ponovno upisi sifru, mozda ce ti onda zapamtiti...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
meni sve dobro ide...osim glupog vremena koje se samo presaltava svako malo![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
E da... meni isto sve super radi, cak se nisam morao ni ponovno logirati, a promijenio sam nick... A to vrijeme ja ni ne kontam, uopce ne pratim koliko pise, zato se i jesam par puta proshitao i postao na staru temu koja je dignuta zato sto je netko glasao...![]()
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Evo upravo sam se opet morao log in... nekoristim ZA... zanima me dali je to do foruma ili do mog browsera, sistema w/e ?
It's nice to be important, but it's more important to be nice
...jesi očistio cache...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ja imam drukčiji problem...ne mogu se odlogirat!
pretpostavljam da je to stvar firefoxa, ali ne znam kako da promijenim?![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Problem kada se ne možete odlogirati se riješava tako da se uopće ne odlogiravateČak će vam se svidjeti i to što drugi put kada odete na cafe.mobil.hr se nećete morati logirati jer ćete biti već logirani. Ma zamislite!
mene to živcira. ako se ne odlogiram onda mi dolaze mailovi svaki put kad netko posta u temu na koju imam pretplatu. i onda imam u inboxu 10 mailova sa novim postovima za istu temu!
a ako se odlogiram, onda mi dođe samo 1 bez obzira koliko sam na forumu...
@M A R I N
meni to nije uspjelo...![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Navedena postavka vise ovisi o postavkama Internet browsera, nego li o samome forumu. Pogledaj da nesto nisi mijanjao u postavkama browsera (cistio private data ili mijenjao security postavke).
Mani navedeni nacin "zapamti me" na svim mojim racunalima radi besprijekorno, a vidim da je i vecini ostalih tako!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
obrišite history I cookieje...
Bookmarks