Ja sigurno ne mislim. Jedino da ga nabaviš na crno, ali opet nisu to male pare da daješ nekome na ulici, možda i bez garancije. Takvi "groundbreaking" uređaji nikad nisu isplativi pri samom izlasku na tržište.
Ja sigurno ne mislim. Jedino da ga nabaviš na crno, ali opet nisu to male pare da daješ nekome na ulici, možda i bez garancije. Takvi "groundbreaking" uređaji nikad nisu isplativi pri samom izlasku na tržište.
Zadnji uredio frish : 22-04-2007 u 18:32
Sta nitko nece odgovorit na moje pitanje ?? Koliko RAM-a ima uredjaj nakon restarta ?
BTW.. ja isto mislim da se ne isplati davat tolike novce za nokiu, kad ima cijena strahovitu brzo pada, da drzi cijenu jedno vrijeme onda bi bilo isplativije..
Neam pojma kolko ce imati ali vjeruj mi da se isplati dati pare
mislim za 700 eura kupis laptop![]()
ne moze se nikako isplatiti.bolje cekati 6-7 mjeseci i onda kupiti.
ovo sad je bezobrazno nabijanje cijena.
Kolko ste bili zagrijani za taj n95 ...A sada kada ga neko ima niko ni pitanja o njemu
@Shamanix - na ovoj stranici http://3lib.ukonline.co.uk/s60history.htm kaže 20 mb...
a najviše rama imaju:
1.e90 - 76mb
2.n76 - 44mb
3.n70/2 - 32mb
prvi mi je razumljivo, al 2. i 3.?!?!?!??!
1.Baterija meni traje uz slusanje mp3 i pisanja poruku.Tu i tamo koji poziv.Jos ono kao svi oce daj da vidim ono daj da vidimo ovo oko 1dan
2.GPS funkcinoira savrseno.Prezicnost je prezicna.Mogu vidjeti svoju adresu tocno di zivim.Mislim meni je to savrseno.I da ima karta HRVATSKE
3.Pitas za kvalitetu videa a snima u dvd kvaliteti.![]()
3.Meni se samo malo klima desni dio meheanizma.Ali naviknes se na to.Inace kvaliteta izrade je prefektna.Stvarno sam zadovoljan mobom.Dizajnom i mogucnostima je meni no1
Hvala Symbian...
N70 jede malu djecu za doruchak...![]()
1. prolazi jer je symb
2. ako ti tako kažeš, onda je odlično, znači ne moraš kupovati GPS reciever (BT) ili sam GPS uređaj - imaš ga u mobu
3. kak misliš DVD kvaliteti - koja je rezolucija videa
4. (ne 3.) Ako se imalo klima - meni to nije nikakva perfektna kvaliteta izrade - mob za te novce treba biti čvrst i bez tih malih zazora/klimanja i sl. .
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
snimala je i n93 pa bas i nije bila perfektna.
Meni je sve na toj N95 kul osim baterije. Jedan dan mi nije dovoljno. Kako biste se snašli s N95 da idete na put? Recimo iz Zagreba u Dansku. Vožnja autom traje dosta, a još uz put morate obaviti nekoliko razgovora. Stajati na svakom drugom odmorištu da biste napunili bateriju? Recimo da nemate auto-punjač sa sobom.
Mene već ovo o bateriji ubija da išta dalje čitam o N95. Sori, NHF, ali to mi je jedna od bitnijih stvari.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
a cuj, kupis si dodatnu bateriju, tako cu ja napravit samo mi je veci problem da skupim novce za mobitel prvo![]()
...nisi jedini - i mene općenito na tim symbinima ubija ta baterija, al što ću, navikao sam se na to... eto, i sam si ponudio rješenje u obliku auto punjača, tako da bi to trebala biti standardna oprema uz mob...međutim, što ako se putuje autobusom
- jednostavno shranje što se tiče nokia i baterija...
uz symbian ide ona narodna, nemozes imat i ovce i novce![]()
LOL. Mislio sam staviti putovanje busom, ali sam se upitao, koji bi to vlasnik putovao busom, a da ne ide avionom (mislim na trenutnu cijenu N95).
Neki Symbiani imaju pristojnije trajanje baterije od bar 2 dana-to može jamčiti da ćeš skoro pa sto posto biti dostupan kroz 24h. Mobiteli kojima baterija daje max na 24 sata kao prvo nisu pouzdani (ne možeš garantirati nekome da ćeš baš tad i tad biti dostupan).
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
...istina "moby"...a došo mi bus u glavu...
...uglavnom vidim da ove nokije E serije imaju dosta dobre baterije, a da ovakva mrcina od moba kao što je n95 uz sve to nije mogla dobiti i pristojniju bateriju - ne ide mi u glavu...
problem s baterijom da se lako riješiti,na leđima ruksaku ruksaku autobaterija od recimo 100Ah
s jednim punjenjem meni traje skoro 60 dana
1440 sati
![]()
(Onaj koji Zna Znanje=No Pain No Game)
E ovako vi giikovi.Iam jedno pitanje za vas
Trebam li biti spojen na net s mobom da bi mi gps radio?![]()
pa imaš GPS prijemnik.. isto kao da pitaš sa FM-om na mobitelu jeli trebaš biti spojen na net.
IMO
ne, kakve veze ima gps s netom![]()
...FORCA FIUME...
Bookmarks