..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
evo da malo ozivim temu...
ljudi kako vam ide zarada?
ja sam u 17 dana 21$ sto je dovoljno a opet nije jer moram uvijek nagovarat nekog da klikne i postajem dosadan
svakome tko je ostavio link za adsense ovdje kliknem na dan jednom pa bih bio zahvalan da uzvratite i vi tako![]()
za to treba otvorit pravu stranicu sto zahtijeva placanje domene a i ne kuzim se u dizajn a nema mi ko to napravit pa otpada solucija otvaranja weba s .com domenom . i kako da dobijem stalne posjete? ostavljanjem linkova gdje? na vec navedene stranice sam stavio al nema tu srece![]()
ma cak ni ne moras imat pravu stranicu, dovoljan ti je i obicni blog.....a za posjete, evo moj prijatelj pise blog vec 2god, i u to vrime je nakupia hrpu posjetitelja i sada je stavia sebi adsense i lipo mu ide, ako se za ovako nesto odlucis u pocetku ce to biti samo prijatelji, ali onda odes malo po drugin blogovima i komentiraj, dopisuj se, sto ti ja znan vise i navuci ces vise posjetitelja....imas puno nacina, sad vise ni ja neznan govorin ti napamet tako da nije nista sigurno....a za ostavljanje linkova triba imati zivaca i iskustva, a ni tada nije sigurna zarada, na kraju od svih tih "strategija" i nacina postanes![]()
![]()
ah to znam.. poceo sam i ja pisat blog prije 2 godine al sam presto neko vrijeme gdje sam napravio pogresku (al sto ces kad nisam zno za adsense)
nego jel itko ima kakvu vijest kad ce agloco pocet ponovo radit?
za sad je jos u beti (pod testiranjem) a ako se neko oce uclanit evo link
UCLANI SE U AGLOCO
Bookmarks