jesi ga prije naglo iščupo?
kada "ubacim" USB u pc, pojavi mi se balon : USB device not recognized, a prije 2 minute je radio. jel mogu kako popravit USB, conecto sam ga u sve USB portove ali nece, ne mogu niti instalirati drivere, kaze da ne moze naci bolji driver od sadasnjeg, sta da radim.
![]()
![]()
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
jesi ga prije naglo iščupo?
A KAJ SAD TI GLEDAS�
da, ali svoj mp3 stalno tako cupam pa radi
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Je li se radi o mp3 ili mem sticku? Ako je mp3, prije izvadi bateriju, pa kratko spoji kontakte od usb-a na sticku, te ako je player vrati bateriju. To radiš na vlastitu odgovornost, ali meni na mom sticku pomaže (to mi se dogodi cca jednom u 2 tjedna).
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
ja ne bi ni vadio baterije, ni nista kratko spajao, nego bi rekao da su ti se malopomjesali portovi, sto je kod mene na 120 GB prijenosnom disku postalo normalno. jednostavno restartaj racunalo, ili ustekaj u drugi port, pa ako ga nadje, onda bi trebao radit i u ovom koji nije radio.
Probaj ga ubaciti u port bilo koji i mora se moci vidjeti u device manageru-->odnosno u usb controllerima, ako ne odi na refresh one ikone(jedan mali komp) pa kad ga prikaze obrisi drivere i ponovno iz pocetka....
mora raditi jbmu
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Probaj sve usb-ove izvaditi i nanovo staviti meni je uspjelo tako ...
red bull je zakon!!!!!!!!!!!!!
BALKAN-MEDIA
ja mislim da tu nema pomoći
Ja pak imam usb memory disc koji je od 512 MB, a komp mu vidi samo 6MB. Kako to riješiti? Prvo sam mislio da ima dvije particije (a vjerovatno i ima) te da je druga nedefinirana, ali ali ga svaki alat (npr. Partition magic) vidi kao disc od 6 mega. Jel tko sreo takvo šta?
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
to mi se dešavalo s diskovima ali nikad s USB-ovima
tak mom starom jedan stick, radio mu je pune dvije minute, i kada ga je usteko ponovno, reko mu je da ga mora formatirat, a neku gresku javlja pri formatiranju
![]()
Opet imam jedan stick, ima 4GB, bilo je slobodno još 1GB i kad sam ubacivao oko 100MB javio mi je da nema dosta prostora i poslije toga kag god ga pokušam otvoriti javi ovo dole
ne da se formatirati
Imao sam sličan problem jednom, našao na netu nekakav alat s kojim sam to riješio, ali davno je to bilo, a sad ne mogu naći ništa slično.
Ima li tko da može pomoći?
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
Probaj:
1. Ubaci ga u drugi neki kompjuter.
2. Nakon što ga prepozna taj drugi kompjuter, restartaj komp.
3. Stik je svo vrijeme u drugom kompjuteru i nakon restarta odi u Upravljčku Ploču, Computer Managment pa Disk Managment i
4. Izvedi FORMAT USB sticka.
5. Meni je tako proradio (bio se "izgubio" nakon jednog vađenja iz kompjutera bez "Safe Removable USB device" ;-)
Ovako sam ja rijesio taj "problem"...
- Skinite program za low level formatiranje. (ili neki drugi), instalirate ga...
- Napravite low level formatiranje.
- Formatirate sitck u Windowsima. I to je to.
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
i meni se to pocesto desavalo... jednostavno ga mos formatirat i u Windowsu i rijesena je stvar imat ces opet puni prostor
###1410989180026
Bookmarks