U Bosni i Hercegovini ko koristi BH Telecom (radi se o mobilnom operateru) nema mogucnost da sakrije broj kada nekoga poziva!!!!
Sad mene zanima da li postoji ikakav nacin da se taj broj ipak sakrije, mozda neko zna, a mozda i ne zna!!!
U svakom slucaju se unaprijed zahvaljujem!!!
###1410989180026
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
naravno da postoji nacin.. ukucas #31# pa broj.. upravo isprobah...
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Nemam pojma. Zvao sam korisničku podršku kad sam primijetio da je nema, a jedan uplašeni i pomalo naivno zvučeći curetak mi reče da "trenutno imaju problema s tom funkcijom".
Taj poziv je doduše bio prije dva mjeseca. Inače, baš i nisam poklonik ove usluge zbog čestih zloporaba, no baš me zanimalo što je s njom.
@ tnt_tunja nemoj zasipati forum identičnim temama;
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=37377
Meni je na t2 ostao slučajno uključeno skrivanje (trajno) i broj je bio skriven. Možda ne radi samo privremeno skrivanje.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
nemoze se sakriti broj na mućkama....to znaci nikada nece biti rijeseno....znajuci koliko treba da se obrises iz adresara mucki(32 dana),onda samo je pitanje koliko dugo ce im ovo trebati da rijese....mislim nikad....
Ja stvarno ne znam odakle vama da se broj kada zoveš s TELE2 ne može sakriti!!!!!!!!!!! Ja mogu i meni ta usluga funkcionira savršeno. I kada upišem #31# i ako mobital postavim da sam skriva sve brojeve.![]()
#31#xxxxxxxxx na tele2 uredno sakriva broj... mozda ima razlika prepaid/postpaid? ja sam postpaid.
savjet svima koji to nemogu...jucer sam zvao szk...pa se zalio na nemogucnost toga da nemogu sakriti broj...evo sad su me zvali da su mi to ukljucili...ja probao i broj je sakriven...
znaci..nazovite szk da vam se to ukljuci...l.toliko
samo im recite da želite da vam uključe uslugu CLIR (tako se zove ta usluga u gsm abecedi)
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
Ja sam uvik moga sakrit tele2 broj,i kad sam bija na bonove i sad na pretplatu
Ja zvao ljude na bonove kojima nije radilo (utipkavanje kodova) skrivanje broja i provjera računa baš zbog toga i palio im opciju za mogućnost skrivanja broja,a pretplatnici mogu normalno skrivati broj,nemoj da ti sad moram objašnjavat zašto jedni mogu a drugi ne jer to nije ni bitno.Pa ti očito neznaš ni šta je predaid a šta postpaid korisnik onda nemoj trkeljat bedastoće.Ajd pozdrav.![]()
TAMBURAŠ POKRAJ DUNAVA
Bookmarks