ne morate, jer sada imate akciju fiksna linija za jednu kunu uz ugovornu obavezu na godinu dana
Došao mi lik na vrata i raspričao se kako je optima puno bolja te počeo pričat o cjenama i tak, kad moj stari pristane da se prebacimo na optimu, čekali mi par dana da nam uključe tu optimu i stari otišao u t-com da odjavi telefonsku pretplatu i sve to on lijepo odjavio. kad zovu ovi iz optime da nam nisu u stanju trenutno pružiti uslugu te da ništa od prelaska na optimu i sad moramo još platiti uključenje telefonske linije t-com 600 kn. zbog jeb... Optime.
ne morate, jer sada imate akciju fiksna linija za jednu kunu uz ugovornu obavezu na godinu dana
Tko rano rani, zajebo je pjetla
tako je
bez paničarenja zbog neznanja!
Seriously?
Tu mi nesto smrdi!?!?
Obicno ti ne moras nista otkazivati vec sve napravi operater kod kojeg zelis prijeci!
pa morali smo platit zato što je to bilo prije mjesec dana!!
Nikakvo čudo očito ste zatražili np-prijenos broja drugom operateru.
Samo mi nije jasno zašto Optima to nije odradila odnosno kada su ti isključili broj onda obavjest o nemogućnosti uključenja![]()
vi ste skroz isključili telefon što nije bilo potrebno... dakle ostali ste bez priključka... trebali ste samo optimi sve prepustiti... naime optima kad je skužila da nemate priključak naravno da nemože ponuditi uslugu...
jer je stari prije nego su oni reagirali sve odjavio![]()
Seriously?
da grešku ste napravili što ste išli sami odjavljivat t-com-u ...
pa sigurno da su vas trebali uputit i reć vam kako će to sve oni napravit , a ne ovako ....
inače kad se trajno isključi onda se ponovno uključenje plaća oko 600kn , a ako je privremeno znači do 3 mj onda je 60kn... a sad za kunu uz potpisivanje ugovora...
a je... ga sad je gotova stvar al zvali su oni danas iz optime i rekli da će to oni platit ipak bi bilo pošteno!!!
uzmite za kunu priključak i samo ste vezani za priključak godinu dana... a optimi prepustite da vas prebaci na njihov obračun...
Seriously?
Bookmarks