Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 31
    Super-forumaš Postignuća:
    VeteranOverdrive25000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    OnePlus 7 Pro
    Operater
    HT HR
    Bodovi
    38.775
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.775, Nivo: 48
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

T-com, negativno iskustvo

Prošle godine u 7.om mj. priključili mi adsl, pa pošto sam bio na ISDN-u, odlučih prijeći na analognu (tzv. POTS). 26.07. nazovem SZK i pitam koja je procedura za prelazak prilikom čega mi lik predstavi sve opcije, tarife i to. Ja odaberem Halo Super 150 za 95kn/mj. i lik (čitaj:nesposobna budaletina) mi predloži da potpišem na 24mj. pa ću dobiti još 41 minutu bonusa na ovih 150 redovnih. Naravno, pristao sam i nakon toga čekao sam (fala bogu) mjesec i pol dana da mi dođu "precvikat" žice i maknuti NT, no to je druga priča. Dakle, od 08.09.06. postao sam korisnik te tarife halo 150 i cijelo vrijeme sam živio u zabludi do danas da imam na raspolaganju 191 minutu besplatnog razgovora u mreži. Danas sam provjeravao preko Webbill-a iskorištenost bonusa i imam što za vidjeti, bonus iskorišten 19.03. 2h i 30 min tj. 150 min a ostali razgovori su svi naplaćeni. Poludio sam i nazvao SZK gdje mi neka ženska kaže da ja NEMAM te dodatne minute jer nisam potpisao na 24 mj. Onda sam ja malo galamio i tak, ali sve u svemu, ujeo vuk magare. Ispostavilo se da ta majmunčina koji mi je predložio potpisivanje na 24mj. nije uopće prilikom zaprimanja zahtjeva tamo nešto označio da potpisujem na 24mj. i to je objašnjenje, uz mogućnost da podnesem prigovor pa će "ovlaštena služba " to istražiti. Ovo je prvi mjesec da sam u potpunosti iskoristio taj bonus i sva sreća da jesam
    jer nebi znao da nemam te dodatne minute i mislio bi da nemogu prijeći k drugom operateru zbog te ugovorne obveze. Inače, kako ženska kaže, to ni nisu dodatne minute nego se ta minutaža preračuna u novčani iznos (po neznam kojoj tarifi) i onda oduzima od ukupnog računa. Mislim, pa to mogu samo ti Hitlerovci tako zakomplicirat. J***o im pas m****r usr**u, odlazim prvom prilikom drugome operateru. Sorry na odužoj litaniji, al morao sam se istresti.

Veteran25000 Experience PointsTagger Second ClassSocial

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    HTC Desire 510
    Operater
    VIP
    Godina
    38
    Bodovi
    33.654
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.654, Nivo: 44
    Bodovi: 33.654, Nivo: 44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    divno... uopće me ne iznenađuje...
    Seriously?

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    E900
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    11.178
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.178, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kakav lagani zaj** stvarno se znaju prosrati i to strasno, nisu normalni koliko varaju normalne ljude, to sad prelazi vec sve granice...
    "...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    OnePlus 7 Pro
    Operater
    HT HR
    Bodovi
    38.775
    Nivo
    48
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ZAjeb na kubik sa kamatama. Odvratni su, odvratni do bola. Sad bi trebo poslat pisani prigovor u kojem zahtjevam da mi od idućeg mjeseca uključe tih 41 minutu i da zbroje sve te nepotrošene minute od 7-og mjeseca i to mi vrate tako da mi umanje tel. račun. Bio bi djelomično zadovoljen, he,he.

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    E900
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    11.178
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Al nece to napraviti...

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    OnePlus 7 Pro
    Operater
    HT HR
    Bodovi
    38.775
    Nivo
    48
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma šaljem ja njima pisamce pa nek istražuju, uopće me nije briga. Kad su znali zaje*at stvar nek se sad "dinstaju" na laganoj vatri.

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    E900
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    11.178
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma ti nemas izbora, mozes se jedino zaliti, a sad na njima je hoce li sta poduzeti u vezi toga ili ne... Jedino da ih ides tuziti, al to ti odnosi poprilicno novaca...
    Mi obicni korisnici nemamo bas nekog prevelikog izbora, moramo nekad pretrpjeti njihove ispade i to je to... Samo valjda ce se naci neka budala bolja i od njih i onda im ga sterati onako duboko...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    HTC Advantage
    Operater
    VIP, T-mobile, Tele2
    Godina
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zato sto se svi mire sa situacijom i je tako kako je. Treba ponedjeljkom prestati zvati telefonom pa ces vidjeti kako ce ta akcija uroditi plodom

Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3Gs, 4.
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jbg, sranja se desavaju kod operatera i na nama je da napravimo nekakvu promjenu po tom pitanju...e sad, sto napraviti da budemo zadovoljni...
    Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    OnePlus 7 Pro
    Operater
    HT HR
    Bodovi
    38.775
    Nivo
    48
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    referendum o ukidanju pretplate i puštanje konkurenciji da rade, a ako ne uspije onda bojkot korištenja usluga fixne telefonije pa da vidiš. Biće im zarada 100 milijuna kn manje od 2 milijarde, pa će se zabrinut

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K750i
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo da i ja "POHVALIM" T-Com ovako je bilo u mom slucaju.......
    U srijedu popodne vratim se iz skole pokusam se spojit na DSL i ne radi....
    Imam stari Santis modem koji radi sve 5 ... svjelte obje lampice i link i power...
    e i ja zovem isti cas T-Com i sta kaze joj kao vi ste dosta dugo korisnik kao mozda vam je modem otisao... ja ok reko kolko kosta pa kao 199 w-lan a 99 kasda...
    ok kazem dajte vi posaljite servisera da provjeri on parnice kod mene jer su stare i tako. korisnik dsla sam vec trecu godinu.. i sad pazite ovo dode on kaze modem otisao vidis moj radi normalno on prije nego ukopco modem zvao svoje kao ja sam svoj spojio daj da provjerimo dal radi e i sad si ja mislim oni imaju tak dogovoreno (kazem moje misljenje je ovo) kad netko tak dugo njihov korisnik pa ih zele prisliti da potpisu ugovor da budemo i dalje njihov rob. i sad on onako zove sve radi sve super nema gusenja vratim ja svoj modem spojim na komp opet ne radi ... e i sad si ja mislim ocu kupit modem ovak ili ne ma reko ajd dobro produzit cemo ugovor. odemo sutra stara i ja do t-coma na iblerov trg i potpisemo na 1 godinu i sve ok to je bilo u cet ujutro odma nakon servisera kak je otisao... i odem u skolu vratim se mado i navecer oko 22h opet pokusam nista... reko za**** kao idem nest igrat... da bi sutradan u petak vrnem se ranije iz skole i provjerim dal radi cisto bezveze i spoji se koda nije nikad bilo greske, ja si mislim pa gle ove usljive pede***** da ne kazem sta nezelim se spustat na njihov nivo razmisljanja i ponasanja i na nacin na koji oni zele zadrzati korisnike to je stvarno jad i bijeda da to rade al eto takva smo drzava pa dok mogu s*** ce nam po glavi dok se netko od nas ne sjeti i poduzme nesto tj uzme stvar u svoje ruke.... i sta napravio zovem ja odma njih bilo je to oko 18h kao dajte vi raskinite ugovor ne zelim ovo radi normalno necu porduzavat ugovor vi nas muljate da tak zelite zadrzat korisnike i to, meni zao tih ljudi koji tamo rade da moraju slusat svaki dan strane korisnika da im netko sve po spisku blati i tako ma katastrofa....
    i zamole me kao odite do t-com centra da raskinete. osli mi u sub ujutro pa kao zasto ono ovo to radite i tako ja reko gledajte prljavo igrate i mi cemo prema vama. ovako raskidajte taj ugovor ne zanima me ni 5 % i rekao sam im tamo prvom prilikom kad nesto novo dode sto ce biti stabilno na trzistu telefonija da nece biti problema prelazim ne zelim vas vise gledat gadite mi se odvratni ste, zena joj pa stvarno nam je zao tako je ispalo slucajno, ja reko gospodo draga niste vi krivi nego vasi nesposobni nadlzeni koji moraju furati bembare mecke i to a nemogu ulozit dio OGROMNE zarade za obnovu parnica u citavoj hrvatskoj je to pun kufer para al koliko kradete vec ste mogli 2 puta najmanje obnoviti kablovima hr i tako to ... a ona stvarno u to nebi ulazila ja reko nemamo kaj pricat raskidajte taj ugovor i caos... ako ce biti problema necemo se vidjet ni cut vise ikad...
    i eto kad im se tako malo zaprijet odma sljaka stvar... od tog dana meni nijedna primjedba na njih ocito mora citava hr se zaletit na te zgrade t bandita ) i pokazat im zube...
    eto nadam se da sam jos vise otvorio oci o tim ljudima koji sjede i kradu citave dane... smrzli bi se mislim da znamo koje novci oni dnevno okrenu.....

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nije osobito presudno, ali čisto da znaš to ti se zove parice, a ne parnice.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    N 7610,HTC WIZ@RD
    Operater
    T-GNOM
    Bodovi
    6.866
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.866, Nivo: 19
    Bodovi: 6.866, Nivo: 19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da vidite mene kako zajebava njihov internet....stari moj meni se internet poremeti najmanje deset puta na dan,a zivim u puli,nemogu u miru radit na internetu...
    i tako posto moj frend radi u t-gnomu sam dosao do broja jednog nadlleznog od njih i tako ja i moj frendovi odlucili da malo porazgovaramo s njim,da on malo cuje svoje nezadovoljne musterije,j**** smo mu sve po spisku u desetak poziva
    da malo vidi kako je jadnim zaposlenicima koji se suocavaju s tim svaki dan
    trebali bi malo korisnici razmislit prije nego napadnu jadne zaposlenike koji samo rade svoj posao da sutra imaju za kruh
    JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    91.794
    Nivo
    73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao maxrox Pregledaj post
    Evo da i ja "POHVALIM" T-Com ovako je bilo u mom slucaju.......
    U srijedu popodne vratim se iz skole pokusam se spojit na DSL i ne radi....
    Imam stari Santis modem koji radi sve 5 ... svjelte obje lampice i link i power...
    e i ja zovem isti cas T-Com i sta kaze joj kao vi ste dosta dugo korisnik kao mozda vam je modem otisao... ja ok reko kolko kosta pa kao 199 w-lan a 99 kasda...
    ok kazem dajte vi posaljite servisera da provjeri on parnice kod mene jer su stare i tako. korisnik dsla sam vec trecu godinu.. i sad pazite ovo dode on kaze modem otisao vidis moj radi normalno on prije nego ukopco modem zvao svoje kao ja sam svoj spojio daj da provjerimo dal radi e i sad si ja mislim oni imaju tak dogovoreno (kazem moje misljenje je ovo) kad netko tak dugo njihov korisnik pa ih zele prisliti da potpisu ugovor da budemo i dalje njihov rob. i sad on onako zove sve radi sve super nema gusenja vratim ja svoj modem spojim na komp opet ne radi ... e i sad si ja mislim ocu kupit modem ovak ili ne ma reko ajd dobro produzit cemo ugovor. odemo sutra stara i ja do t-coma na iblerov trg i potpisemo na 1 godinu i sve ok to je bilo u cet ujutro odma nakon servisera kak je otisao... i odem u skolu vratim se mado i navecer oko 22h opet pokusam nista... reko za**** kao idem nest igrat... da bi sutradan u petak vrnem se ranije iz skole i provjerim dal radi cisto bezveze i spoji se koda nije nikad bilo greske, ja si mislim pa gle ove usljive pede***** da ne kazem sta nezelim se spustat na njihov nivo razmisljanja i ponasanja i na nacin na koji oni zele zadrzati korisnike to je stvarno jad i bijeda da to rade al eto takva smo drzava pa dok mogu s*** ce nam po glavi dok se netko od nas ne sjeti i poduzme nesto tj uzme stvar u svoje ruke.... i sta napravio zovem ja odma njih bilo je to oko 18h kao dajte vi raskinite ugovor ne zelim ovo radi normalno necu porduzavat ugovor vi nas muljate da tak zelite zadrzat korisnike i to, meni zao tih ljudi koji tamo rade da moraju slusat svaki dan strane korisnika da im netko sve po spisku blati i tako ma katastrofa....
    i zamole me kao odite do t-com centra da raskinete. osli mi u sub ujutro pa kao zasto ono ovo to radite i tako ja reko gledajte prljavo igrate i mi cemo prema vama. ovako raskidajte taj ugovor ne zanima me ni 5 % i rekao sam im tamo prvom prilikom kad nesto novo dode sto ce biti stabilno na trzistu telefonija da nece biti problema prelazim ne zelim vas vise gledat gadite mi se odvratni ste, zena joj pa stvarno nam je zao tako je ispalo slucajno, ja reko gospodo draga niste vi krivi nego vasi nesposobni nadlzeni koji moraju furati bembare mecke i to a nemogu ulozit dio OGROMNE zarade za obnovu parnica u citavoj hrvatskoj je to pun kufer para al koliko kradete vec ste mogli 2 puta najmanje obnoviti kablovima hr i tako to ... a ona stvarno u to nebi ulazila ja reko nemamo kaj pricat raskidajte taj ugovor i caos... ako ce biti problema necemo se vidjet ni cut vise ikad...
    i eto kad im se tako malo zaprijet odma sljaka stvar... od tog dana meni nijedna primjedba na njih ocito mora citava hr se zaletit na te zgrade t bandita ) i pokazat im zube...
    eto nadam se da sam jos vise otvorio oci o tim ljudima koji sjede i kradu citave dane... smrzli bi se mislim da znamo koje novci oni dnevno okrenu.....
    ...iskreno - ovo sam jedva pročitao jer je nabacano kao da je ne znam tko pisao, a ne netko tko ide u školu...al ok...koliko sam skužio - nije radilo s tvojim starim modemom ,a s novim radi...ili...u čemu je bit...
    ..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    S.E.W910
    Operater
    T-Mobile VPN
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uf oči me zabolile čitajući

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K750i
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a sry ... ma zivcan sam citavo vrijeme na taj sugavi t-com rekli su da je stari modem otisao kao da bi trebao novi kupiti medutim stari radi najnormalnije i imam doma jos uvijek stari modem. da parice ne parnice imas pravo lapsuz pardon...
    tako pise covjek kada je u depresivnom stanju kada bi najradije ubio nekoga koliko mu ljudi mogu S*** po glavi
    pardon

Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a sry ... ma zivcan sam citavo vrijeme na taj sugavi t-com rekli su da je stari modem otisao kao da bi trebao novi kupiti medutim stari radi najnormalnije i imam doma jos uvijek stari modem.
    Ja nisam skuzio jesi li uspio raskinuti ugovor na kraju?

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    SE xperia neo
    Godina
    41
    Bodovi
    11.876
    Nivo
    26
    Bodovi: 11.876, Nivo: 26
    Bodovi: 11.876, Nivo: 26
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    joj bas uzas...

meni istice ugovor u 6mj jel to znaci da ga moram produzivat ili ne ako ocu ostat kod t-coma, uopce nisam ni razmiljsala o tome...?
    Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a sry ... ma zivcan sam citavo vrijeme na taj sugavi t-com rekli su da je stari modem otisao kao da bi trebao novi kupiti medutim stari radi najnormalnije i imam doma jos uvijek stari modem. da parice ne parnice imas pravo lapsuz pardon...
    tako pise covjek kada je u depresivnom stanju kada bi najradije ubio nekoga koliko mu ljudi mogu S*** po glavi
    pardon
    I zakljucak je da ti je Tcom raskinuo vezu kako bi potpisao ugovor, te odmah po potpisivanju ti je ukljucio vezu?

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao malena Pregledaj post
    joj bas uzas...

meni istice ugovor u 6mj jel to znaci da ga moram produzivat ili ne ako ocu ostat kod t-coma, uopce nisam ni razmiljsala o tome...?
    Naravno da ne moraš. Nakon lipnja si free as a bird. Hoćeš ostati kod njih ili se odlučiti za nekog drugog davatelja ADSL usluga, tvoja je odluka.

Datum registracije
    Jun 2004
    Mobitel
    Galaxy S4 I9505
    Operater
    V)(P
    Bodovi
    22.664
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.664, Nivo: 36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo da ne otvaran novu temu, sad gledan racun i vidin da mi je promet za 5 misec naplacen 59 kn, znaci mojih 5 GB i jos jedan dodatni, iako ga ja uopce nisan potrosia a bome ni otvoria!

05/2007 5365853301 B (5.00 GB)
    I ovo napalcuju ka novi GB

U prvi misec san napravia jos vece promet a napaltilo mi je 39 kn!
    01/2007 5367002200 B (5.00 GB)

Nije mi do tih 20 kn, al nek se zna za po ko zna koji u nizu ĐUBARSKI POTEZ T-STOKE!!!!
    FORD FOCUS RS500

I like it!

Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    HTC Evo 3d, Samsung u900
    Operater
    097, 092
    Godina
    41
    Bodovi
    56.072
    Nivo
    57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koliko ja znam, paket od 5gb je 59kn...
    Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
    R.I.P.-16.10.2007.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    k800i
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    6.295
    Nivo
    18
    Bodovi: 6.295, Nivo: 18
    Bodovi: 6.295, Nivo: 18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao lujito Pregledaj post
    Evo da ne otvaran novu temu, sad gledan racun i vidin da mi je promet za 5 misec naplacen 59 kn, znaci mojih 5 GB i jos jedan dodatni, iako ga ja uopce nisan potrosia a bome ni otvoria!

05/2007 5365853301 B (5.00 GB)
    I ovo napalcuju ka novi GB

U prvi misec san napravia jos vece promet a napaltilo mi je 39 kn!
    01/2007 5367002200 B (5.00 GB)

Nije mi do tih 20 kn, al nek se zna za po ko zna koji u nizu ĐUBARSKI POTEZ T-STOKE!!!!
    Brzinu plaćaš 79kn i paket od 5gb 59kn tj. skupa 138 kn.
    http://www.t-com.hr/privatni/internet/maxadsl/pet.asp
    Račun ti je uredu.
    Koji bilo!

Datum registracije
    Jun 2004
    Mobitel
    Galaxy S4 I9505
    Operater
    V)(P
    Bodovi
    22.664
    Nivo
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    My bad my bad my bad! Sve je u redu, izmisale su mi se neke stvari... i ja odma nagazia po te-komovcima!
    FORD FOCUS RS500

I like it!

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    K800, K320i, 6080
    Operater
    VIP/T-Mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja odaberem Halo Super 150 za 95kn/mj. i lik (čitaj:nesposobna budaletina) mi predloži da potpišem na 24mj. pa ću dobiti još 41 minutu bonusa na ovih 150 redovnih.
    Poludio sam i nazvao SZK gdje mi neka ženska kaže da ja NEMAM te dodatne minute jer nisam potpisao na 24 mj. Onda sam ja malo galamio i tak, ali sve u svemu, ujeo vuk magare. Ispostavilo se da ta majmunčina koji mi je predložio potpisivanje na 24mj. nije uopće prilikom zaprimanja zahtjeva tamo nešto označio da potpisujem na 24mj.
    = Citat = Izvorno postao Compov Pregledaj post
    divno... uopće me ne iznenađuje...
    da, ni mene... nije lako čitav dan slušati kretene i još normalno raditi...

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. nokia 7610? iskustvo?
    By ilordan in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 03-12-2006, 15:24
  2. Iskustvo sa V3i ????
    By ilordan in forum Motorola
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 05-11-2006, 17:44
  3. iskustvo s bootloaderom