po meni k800i je dobar izbor od ovih navedenih
imam ga i ja, i stvarno sam prezadovoljan mobom
Eto kao što stoji u naslovu molim vas za pomoć pri odabiru mobitela iz sljedeće ponude. http://www.tele2.hr/rates/mobile/
Mogu dobiti jeftino mobitele jer ču uzimati na produženje pretplate pa se iz široke ponude nemogu odlučiti za jedan model konkretno pa me zanima vaše mišljenje za isplativost kupnje i koje su mane dotičnog modela. Cijena nije bitna jer su sve povoljne.
![]()
Nemojte predlagati Nokiu E50(iako sumnjam da če te ju predlagati) jer je već imam od prije niti one jeftine mobitele kaj niš ne vrijede.
E i u ponudi je N72 skuplja od E50. To mi stvarno nije jasno.
po meni k800i je dobar izbor od ovih navedenih
imam ga i ja, i stvarno sam prezadovoljan mobom
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Gledam ovih par LG-a i moram priznati da me dizajnom stvarno oduševljevaju ali nedam lovu za to jer ne valjaju. Dvoumim tj troumim se između Sony Ericssona K800, Nokie 6288 i Nokie 6233.
...što ti je bitno kod moba...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ja bi uzeo 6233 jer po meni je to najbolji mob tamo,izuzev symbianera.
Inače bi kupio Nokiu ali nedavno kada sam uzimo novi isto sam tako gledao 6288 i u toj crnoj boji stvarno super izgleda ali gdi god da pipneš ostanu mrlje od prstiju. Nekako mi se čini da je najbolja kupnja K800 iako meni nije toliko važan fotić(ne koristim ga baš). A sve mi je bitno ali i dizajn pa mi se ne sviđa baš 6233 ali bi prošo za drugi mobač. Ne znam ni sam šta bi zato vas pitam.
Sonyck zašto nebi uzeo 6288 kad vidim da imaš srodni tj malo stariji model 6280?
Zadnji uredio DJ X2 : 22-04-2007 u 01:49
Ako hoćeš symbian, i ako ti nije bitna kamera (tj da ima 2mpx i slično), onda uzmi E50!
A od "dummy" mobitela, eventualno 6233/6288 ili K800...
Evo ti link na usporedbu K800 i 6233 http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=40128
Ako ti nije važna kamera od 3mpx i ako ti je dovoljno i 2Mpx (koliko nudi nokia), onda uzmi Nokiu... U tom slučaju 6233 zbog cijene...
ja bi kupio Nokiu E50, jer je cijenom malo skuplja od 6233, a ima symbian, jedino što ima lošiju kameru...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
cekaj SE w880prekrasan mi je
![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
ma uzmi nokiu 6288 provjeren software dizajn ozbiljan i na kraju nokia je![]()
iPhone je tu....
Ma Ico di gledaš lijepo sam napisao u prvom postu za E50, šta če mi dva ista mobitela. A gore šta predlažeš 6233 zbog cjene mi je mutavo jer jeb*š više ili manje 300 kn sada kada ću uzimati novi, iako su sve cijene povoljne na produženje ugovora kao što mislim uzeti.
A gle i meni se sviđa W880 i gledo sam ga već u dučanu ali sumnja da će ubrzo doči u TELE2 ponudu i ona da još bude ovako povoljan jer kad je neš novo, friško na tržištu onda je i cjena najviša.
@DJ X2: ispričavam se, nisam baš do kraja pročitao prvi post...
A gle, ako ti 300kn ne igra ulogu, onda uzmi K800... Mobitel ima stvarno dobru kameru i bateriju. Jedino je vanjski zvučnik malo tiši. Samo po meni još jedna mana pored tihog zvučnika je joystick... no možda si sretne ruke, pa ti neće štekat...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ma to me i muči zato ne znam šta bi uzeo. Kod K800 me mući joystick, kod 6233 malo dizajn i nije baš sada od novijih modela a kod 6288 ta maska kako ga nazivaju u Nokii visoki sjaj i slide.
Kakva su vaša iskustva sa Nokiinim sliderima?
Frendu 5300 pao i od onda ekran gubi kontak i stalno se pali gasi.
nokia 5200,E50,n72 ili k800
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
Od kuda si ti pao? Daj čitaj barem prvi post.
5200 je jeftin mob kaj niš ne valja i još je slaba završna obrada.
E50 već imam od prije, šta ču s dva ista mobača
O N72 nisam ozbiljnije razmišljo jer je preskup za model koji je već duže vrijeme na tržištu i još ima Symbian 8.1.
Kod k800 me mući njegova debljina i taj joystick koji stalno spominju ali opet mi se čini najbolji odabri uloženo-dobiveno ali isto tako sam siguran da če mu još pasti cjena i da če ga imati svaki drugi čovjek.
I amzato vas tražim pomoć, gore sam naveo modele o kojima vrijedi razmišljat to je k800, 6288, 6233 i možda nova čokoladica od LG-a(ali to kao neka rezerva).
Ljudi hvala vam svima o razmišljanjima i iskustvima ali me malo više zanima o 6288 jer nisam baš čuo ništa o njemu. Kakav je slide na njemu, dali nakon nekog vremena se rasklima, i sl.
E da ljudi htio sam reči da mi nije važno da je Symbian jer ga već imam i ovo mi ide za drugi mobač tj broj.
Važna mi je kvaliteta izrade, dizajn i brzina uređaja.
Zadnji uredio DJ X2 : 22-04-2007 u 19:54
6288 ti je skoro isti kao 6280,znaci najbolja s40 platforma dotjerana do savršenstva,klima se i to osjetno i ne postoji model koji se ne klima,telefon je brz i nema zastajkivanja a sto se tice izrade zivcira me sto na 6280 ulazi prašina ko luda jer kao da nije skroz zatvoren.
valda sam ti malo pomogao.
i ja bih poreporucio 6288 bez obzira na slider.perfektan softver je najveca prednost.takodjer i k800 prvenstveno zbog kamere i jednostavnog softvera.mana je (rijetko) joystick.
Moja preporuka je k800... Imao sam i nekoliko Nokia i nekoliko SE-ova, iako nisam imao na dulje vrijeme niti 6288 niti k800. Sto se tzv. dummy telefona tice mogu reci da SE po pitanju ergonomije softwarea ostavlja Nokiu daleko iza sebe. Mislim da SE software (nakon pocetnog vremena privikavana, ako ga prije nisi koristio) je puno logicniji od Nokie, dok su Motorola i Siemens opet debelo iza ovog dvojca. Za LG ne mogu nista konkretno reci jer ga nikad nisam drzao u ruci.
Cijena k800 je niti 100 kn vise od 6288 koju zbog klackalice od kliznog mehanizma ne bih nikada uzeo i to je pored softa njena najveca zamjerka. Također kamera je losija. Sto se tice 6233 ona je 300 kn jeftinija, pa ako je to glavni faktor kod odlucivanja onda nema govora o drugim prednostima i manama.
Jos zadnja napomena da sam od t610 imao (manje ili vise) svaki SE sve do k750 i NIKAD nisam imao niti najmanji problem sa joystickom (iako je k750 u tome posebno ozloglasen).
Ovo je istina, frendu je na 6280 skroz ekran pun prašine a mobač nikad otvaran. Ovo je jednostavno žalosno da na mobaču koji u mobisu košta 2.799 kn da se to dešava pri završnoj obradi.
Al to s prašinom na 6280 pa se nadam da su to popravili na 6288 iako sumnjam.
Ljudi stvarno mi je teška odluka, stvarno ne znam šta da uzmem.
uzmi oba u ruke i isprobaj.to je najbolji test!!
Definitivno! Ja danas isprobao oba!
Prije mi je 6233 ipak bio malo favorit al nakod probe sam se totalno predomislio! Cak mi se SE cini i kvalitetnije napravljen. Skoro pa sam se zaljubio u k800 i sad jedva cekam da ga odem kupit
Puuno je drukčije kad imaš priliku oba isprobati istovremeno, odma mozes skužit kaj ti se sviđa, kaj ne i vidjet sve prednosti i mane.
Ma ljudi ja sami ih isprobo i čak mi se softwarski možda k800 najviše sviđa.
meni se ne svida sto ima dojstik...
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Iso bi preporucio k800, a ako ne volis se onda 6288, samo ne znam jel ima problema sa klimanjem...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Bookmarks