ja ih imal i 150...
Nikako ne mogu shvatiti koliko poruka stane na ovaj mobitel. Već kad ima oko 30-ak poruka počne davati znak da je 95% memorije puno!
Međutim, ako ignoriram tu napomenu, on normalno nastavi spremati poruke i dalje, tako da sam zadnji put izbrojala skoro 130 poruka prije nego što je zaključio da više ne može.![]()
U uputama za mob nisam našla nikakav broj poruka koliko ih stane već samo da treba obrisati poruke kad je memorija puna.![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
ja ih imal i 150...
MALCOM X
150 max....ako ga moddas onda 500..
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
I meni se cini da je 150... ili pak bi 200?
Bezveze mi je sto oni ne mogu da se spremaju na memoriju telefona, jer bi ih tako moglo stati poprilicno mnogo. Isto i sa notesima (max 25). Kod nekih Siemensa, ranije se moglo to raditi.
|Think again.|
Batman: "Planting a timebomb in a local library is a felony."
ok je to, al nikad nisam shvacao ljude koji cuvaju tolko poruka...zar ne znate da ima opcija erase all message?!
sjecam se davno kad smo imali svi kartice s kapacitetom od 20sms-a, i ubijalo me, bio sam klinac i stalno slao sms, 4-5 sam ih uvijek htio sacuvat i ostalo mi se brzo popunilo, i preporodio sam se kad je izasla kartica od 30sms-a,(uvijek mi je draze bilo spremit na karticu nego na mobitel) odmah sam uzeo, i sad mi tolko zao imao sam predobar broj s 6 znamenski i mjenjao za sranjski broj s 7znamenki bio... sad je fora sto mobiteli imaju opcije da brisu sms-e starije od par dana, sto je odlicna opcija...ne da mi ne treba 20mjesta, nego mi je i 10mjesta previse, cim se popuni 10tak sms-a, ima lijepo odlicna opcija erase all-super zar ne?![]()
bio nekad oglas...
donedavno sam i ja cuvao do 700 poruka,a onda sam ih sve jednim potezom izbrisao.pa ljudi,sta ce vam stare poruke,za uspomenu??stupid.
Ako ih bas zelite cuvat kopirajte ih u komp sa myphoneexplorerom i stavite to pod neki kod (ima opcija u myphonexploreru) i izbrisite iz moba.![]()
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Pa kad imas toliko poruka u inboxu npr, teze ih telefon ucitava i totalno je spor....
Zadnji uredio wildbabe : 21-04-2007 u 13:01
ako stane 150, zašto mi već nakon 30-ak poruka daje znak da je 95% memorije puno?
to je stvar koja me zbunjuje...
jel se to događa još nekome ili samo meni?![]()
.
Ocito nisi bio dovoljno uporan u pretrazivanju jer je odavno moguce moddati w810 pa samim time i kolicinu poruka....![]()
www.esato.com
www.se-nse.net
Nemam W810 pa ne mogu 100% sigurno reci, ali cudno mi je takvo ponasanje, pa bi zakljucio da se dogadja samo tebi. Tough luck.
Ja bi na tvom mjestu napravio backup svega bitnog sa moba, pa prvo probao master reset, ako to ne pomogne onda SEUS, ako ni to ne pomogne onda u servis.
da tough luck...
stvar je u tome da, ako ja ignoriram to upozorenje za 95%, on s vremenom prestane to izbacivati i sprema sve dok se potpuno ne napuni (ja sam nabrojala skoro 130 poruka, ali možda su neke bile duple pa je zapravo bilo 150).
trebala bih skupit hrabrosti i napravit master reset...odavno nisam radila backup...![]()
.
meni stane u mob 200 poruka + 25 na karticu ali te koje su na kartici su samo poruke koje se spreme!
i da, 1 poslana poruka se broji kao 2 ako je izvjesce ukljuceno
Ajd budite dobri i neka netko objasni kako ako je moguce, jer stvarno kao ni uroszg nigdje nisam vidio da je netko moddanjem uspjesno povecao kapacitet SMSa u W810.
Zadnji uredio Doctor HR : 22-04-2007 u 00:30
ne moze se se samo u k750/w800/d750 u w810 jos nitko nije uspio.
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
to nije sigurno normalno, meni se javlja upozorenje tek na nekih oko 150 poruka
cvita
Bookmarks