Lijep pozdrav i pusa svima!Eto, radi se o tome da sam frendu ubacio na v360 yuetovu verziju 2.2. Ali nema šanse da nešto ubacim u memoriju telefona preko motorolinog midlet managera. Prilikom spajanja uvijek mi se pojavi error "Unsupported platform, can't continue!" ili nešto u tom smislu. Meni na yuetu 1.8 naravno radi, vjerovatno ne na i novijim. Zanima me zašto je to tako, ako ste imali sličnih problema i sa kojim drugim programom da ubacujem na memoriju telefona ako je ikako moguće?
Zahvalan.
ma to je jedan problem kod motomidmana i nema veze koju verziju skines nikad ti ga nece ocitat kako spada... sve sto trebas napraviti da ti ga ocita kako spada je u motmomidman.ini pod mode2 dodati platformu o kojoj se radi, a da vidis platformu moras si ociatti SW, tj upali ga pod bootloaderom pa ocitaj il tako nesto.... vjerojatno ti pise YuetMod il tako nesto pa to dodaj.... meni radi ako ti nesato ne bude radilo onda javi pa cu ja uploadat svoj motomidman.ini
ili ako imaš karticu pa ubaciš u kjava folder i onda instaliraš iz moba
kad staviš na USB postavkama na mobu na memorijska kartica jel u kartici imaš kjava folder?
|\/|0T0r0La
Da bi vam radio Motomidiman sa yuetom v2.2 morate učiniti sljedeće:
1. Provjerite svoju S/W verziju.
2. Dodati verziju svojeg S/W u "model2" u motomidiman.ini fileu.
Npr. ako je vaš model S/W R452B_G_08.02_08R. Onda dodajete R452B u
Mode2 u MotoMidMan.ini file, ovako:
Mode2 = R4513 R3511 R479 R47A R4517 R478 R452B
pa kakav je to program u kojem moraš to znati da bi prepoznao mob?! retorika![]()
Cijeli problem je u tome, da tvorac programa nije ubacio sve platforme u ini file,ali nije računao na to da će ljudi na mobovima raditi svašta.
Pogledaj na njegovoj stranici je navedena v360, ali je to v360 s V360 R4513_G
http://dwalx.motofan.ru/mmm.php
Bookmarks