zanimljiv je i po tome,šta nikada neće doći kod nas...![]()
zanimljiv po tome sto ce imati cak cetiri zvucnika!!!!![]()
![]()
http://www.wapzon.com/web/prodetail.asp?Pid=11262.
zanimljiv je i po tome,šta nikada neće doći kod nas...![]()
Fora zgleda skroz + ta cetiri zvucnika, ali ako nece dolaziti kod nas onda je u penisu....![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Ma bzv...ništa posebno..k' tome još je i alcatel
ma jeste Alcatel ,ali mi je bas zanimljivo kako ce to zvucati sa 4 zvucnika.![]()
![]()
symbian + 2.8" ekran + 4 zvucnika.
meni gg.
gdje vidis da je symbian?![]()
fino zgleda, nema kaj. Na ekranu se vidi symbian (osim ak nije neka kopija stanby ekrana)
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
A i ekran je touchscreen. Mob mi postaje sve bolji i bolji![]()
mobiteli sa dva zvucnika ubijaju u zatvorenom prostoru a mogu mislit ovog alcatela koji ima 4 zvucnika,mali audio sustav u kuci![]()
fuck..g great
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
samo sto ga mi vjerojatno nikad necemo ugledati kod nas.![]()
![]()
još prije godinu dana kada sam želio kupiti alcatel kod nas,
jedini zastupnik za alcatel je elektromagic, a lik iz elektromagica
je rekao da nebu uvozili uopće alcatele jer je za njih zainteresiranost
mala....![]()
možda su se sada nešto promjenili, ali ne vjerujem. inače ovaj model je vrlo
dobar![]()
ja ni jednog alcatela nisam vidio u prodaji kod nas jedno 4 godine osim sto su par puta bile akcije u konzumu.![]()
ja sam imao onaj alcatel koji kad postis jedno odredenu melodiju pusta zrak iz zvucnika heheh![]()
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
oni su nazalost zastupnici za Alcatel i Sagem i bas zbog njih nismo imali priliku u HR vidjeti nekoliko dobrih modela ovih proizvodjaca.
Alcatel S853 sa stereo zvucnicima i basom i Sagem my x-8 su bili do jaja,ali ovim mulcima u Electromagicu to ocigledno bas i ne znaci previse.![]()
:bunny:
Možda dođe do nekih promjena u Electromagicu, jer ih je nedavno kupila M-San grupa, koja vodi malo drugačiju politiku, tako da se možemo nadati povratku Alcatela na naše tržište...
živi bili pa vidjeli
A KAJ SAD TI GLEDAS�
trenutno najbolji Alcatelov model (vlasnik Alcatela si Kinezi) OT T-608 ipak se pojavio na azijskom trzistu,a da li ce i kod nas jos se ne zna.
karakteristike su solidne.veliki 2,8" touchscreen display 240x320 pixela,kamera 2mp,opremljen sa dva ogromna zvucnika sa straznje strane(prije se pricalo da ce ih biti cak 4) i podrskom za micro SD.
http://www.feelphones.com/2007/09/30...catel-ot-t608/
![]()
Zadnji uredio Vepar : 06-03-2008 u 10:17
Bookmarks